Seyran i Ferit - Ženskaroš iz Vile - Njihove svađe nikada ne prolaze tiho i bez posledica, a još manje sa pomirenjem.

Budimo iskreni: ponekad se zaljubimo u serije ne zbog radnje. 

Uostalom, nemoguće je odoleti scenama sa poljupcima, vrućim zagrljajima i zajedničkim nastupima dizzi parova.

Ljubitelji turske kinematografije vole se šaliti da u poslednje vreme žive od petka do petka ili drugog sličnog razdoblja u sedmici kako bi videli dugo očekivanu epizodu orijentalne drame.

 Sada recimo gledatelji Ženskaroš iz Vile gore od iščekivanja da ponovno vide interakciju na ekranu između Seyran i Ferita,ili  Kaye i Sune 🙂  I pogodite što? 

Ovaj popis se može nastaviti na neodređeno vreme. Scenaristi turskih TV serija vole pisati ludo strastvene rečenice za svoje likove, a redatelji vole davati glumcima upute kako točno trebaju odigrati svoju kemiju na ekranu sa publikom.

Svaku visokoprofilnu premeru u svetu dizija prate pohvalne kritike posvećene briljantno odabranim glumačkim duetima i hiljade montaža sa vrućim parovima Istoka.

 Danas ćemo se upoznati sa sedam najstrastvenijih "zajednica" u turskim TV serijama, koje će, ako već nisu preokrenule svet društvenih mreža, to učiniti u bliskoj budućnosti.

<3   Seyran i Ferit - Ženskaroš iz Vile 

Cela priča temelji se na strasti i impulzivnosti njih dvoje. 

Koju god epizodu turskog hita uključite, budite sigurni da ćete sigurno pronaći vruću scenu između Seyran i Ferita. 

Njihove svađe nikada ne prolaze tiho i bez posledica, a još manje sa pomirenjem.

 Uostalom, njihovi najbliži prijatelji i porodice moraju ponovno okupiti tako emotivan par.

 Svaki dijalog između likova prožet je sarkazmom, a u razvoju njihovih odnosa scenaristi se vole okrenuti verbalnim prepucavanjima. 

U prvoj smo sezoni svako malo gledali kako se SeyFer međusobno emocionalno napale i pokušavaju otkriti što ih zapravo povezuje, a u drugoj kako njih dvoje spaljuju mostove iza sebe. 

Nitko ne zna kamo će takav temperament odvesti Seyroš i Feritčima, ali sigurno će zapaliti sve oko sebe... iz zadnjih epizoda vidimo čemu vode...



Primjedbe