Sada recimo gledatelji “Ženskaroš iz Vile” gore od iščekivanja da ponovno vide interakciju na ekranu između Seyran i Ferita,ili Kaye i Sune :) I pogodite što?

Budimo iskreni: ponekad se zaljubimo u serije ne zbog radnje. 

Uostalom, nemoguće je odoleti scenama sa poljupcima, vrućim zagrljajima i zajedničkim nastupima dizzi parova.

Ljubitelji turske kinematografije vole se šaliti da u poslednje vreme žive od petka do petka ili drugog sličnog razdoblja u sedmici kako bi videli dugo očekivanu epizodu orijentalne drame. 

Sada recimo gledatelji “Ženskaroš iz Vile” gore od iščekivanja da ponovno vide interakciju na ekranu između Seyran i Ferita,ili  Kaye i Sune :)  I pogodite što? 

Ovaj popis se može nastaviti na neodređeno vreme. Scenaristi turskih TV serija vole pisati ludo strastvene rečenice za svoje likove, a redatelji vole davati glumcima upute kako točno trebaju odigrati svoju kemiju na ekranu sa publikom.

Svaku visokoprofilnu premeru u svetu dizija prate pohvalne kritike posvećene briljantno odabranim glumačkim duetima i hiljade montaža sa vrućim parovima Istoka.

 Danas ćemo se upoznati sa sedam najstrastvenijih "zajednica" u turskim TV serijama, koje će, ako već nisu preokrenule svet društvenih mreža, to učiniti u bliskoj budućnosti.

<3  Kaya i Suna iz Vodomara

Odnos ovo dvoje bio je najprijatnije iznenađenje za sve one koji su u inat odlučili nastaviti gledati dramu o ljubavi. 

Štoviše, njihov duet inspirirao je mnoge da se vrate u redove dizijevaca koji sa nestrpljenjem očekuju petak navečer. 

Da biste shvatili koliko harmonično izgledaju jedno s' drugim, trebali biste pogledati scenu njihovog prvog poljupca.

 Svaka rečenica koju kažu jedno drugome, gesta, izraz lica ili zajedljiv odgovor na šalu, prožet je strašću. Kaya i Suna primer su para čija je veza započela neprijateljstvom.

 Kao rezultat toga, izrasla je jedna od najčarobnijih ljubavnih linija u dizi, koju su scenaristi u zadnjim epizodama pretvorili u nešto ne baš dobro... 

Pretpostavljam čemu vode...



Primjedbe