Pelin će preživeti, Sejran i Ferit će imati nesreću: novi SPOJLERI za novu 59.epizodu "Ženskaroša iz vile"



Oni koji su bili srećni što ćemo se oprostiti od heroine Buce Buse Kahraman, ne opuštajte se. Čini se da će devojka još imatimogućnosti da napravi buku u vili Korhanovih.

Prošlog petka smo gledali još jednu epizodu "Ženskaroša", koja je, uprkos svoj svojoj nejasnoći, uspela da podigne rejting projekta i izbaci ga naprvo mesto na listi najpopularnijih serija. Postoji mogućnost da je takav uspeh osigurao veliki brojscena sa Sejran i Feritom, kao i dramatični obrt ukojem su učestvovali Pelin i njeno dete.

Upućeni insajderi iz Turske na društvenim mrežama tvrde da u novoj epizodi “Ženskaroša" bivša ljubavnica glavnog lika ne samonećeumreti, već će se i brzo oporaviti. Štaviše, ona će sevratiti u vilu da priča o podlosti Gulgun i Ifakat.

Uostalom, dobro su znale da dete možda nije Feritov sin, ali su ćutale, samo su joj pretili iugrožavale je. Ovde treba da se završi linija heroine: ona će jednostavno napustiti vilu, ostavljajući Halisa zbunjenim. A kako će se pričadalje razvijati, još nije jasno.


Nevra će se ušunjati i odlučitipreuzme Ferita uzpomoć svog dede. Devojka će doći u vilu darazgovara o ovom pitanju, a Halis-aga će biti oduševljen devojčinim samopouzdanjem i dovitljivošću. 

Međutim, tako preduzimljiva damaneće hteti da čeka, pa će odlučiti da upriliči nesreću u kojoj će stradati i Sejran i njen suprug.

Ferit će imati više sreće, ali njegova volje može bitina ivici života i smrti.


Ali to nije sve! Nakon što Buče napusti projekat (scenaristi će nju i Zerin poslati u London uzpomoć Šehmuza), mesto u glumačkoj ekipi biće oslobođeno. I obećava nam se pojava novog lika.

Nejasno je da li će to biti muškarac ili žena, ali upućeni kažu da će intriga biti vredna truda.

Stvari bi mogle da se pogoršaju za Sunu. Na internetu se priča da će se konačno udaljiti od muža, jer će i dalje ludovati za Feritom i mrzeti Sejran što ju je lišila sreće još u Antepu. Devojka će želeti da se razvede od Kaje zbog pomućenja uma i, najverovatnije, otići će kod oca.

Međutim, Kaja joj neće tako lako dati slobodu i nastaviće da se bori za nju. Dakle, ljubitelji KaySun, naoružajte se strpljeme, dolaze mračna vremena.

No, obećano nam je da će par i dalje ostati zajedno, pošto su prevazišli poteškoće. Možda ne u drugoj sezoni, ali bar u najavljenoj trećoj.

Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima