Pa kažu: na početku 59. epizode Ženskaroš iz Vile čeka nas vremenski skok od tri dana, a epizoda će započeti scenom na groblju...

📍Pa kažu: na početku 59. epizode Ženskaroš iz Vile čeka nas vremenski skok od tri dana, a epizoda će započeti scenom na groblju - svojevrsnim trikom da gledatelji pomisle da je Pelin ipak preminula.

 Ali zapravo, Ferit će doći na grob svog brata Fuata. Čekamo i bolnički flashback, u kojem Peloš govori Feritu pogreške iz svoje prošlosti.

 Kažu da će lik Serter ostati u seriji do kraja druge sezone. Serter kreće na put osvete, jer smatra jedinim krivcem za smrt svog sina Ferita. 

Serter će otići razgovarati sa Zerrin i obećati joj da će pomoći Pelin da prebrodi sve poteškoće, ali za to moraju izolirati Pelo od komunikacije i sastanaka sa Feritom.

 Zerrin dopušta Serteru da vidi i razgovara sa Pelin. Suna će ispričati Kazimu o Seyraninoj obnovljenoj komunikaciji sa Feritom i njihovim čestim susretima. 

Kazim će pratiti Seyran i videti je u društvu bivšeg zeta. 

Kazim će doći i uzeti Seyran, obnavljajući svoje pretnje, govoreći da će, ako ona nastavi komunicirati sa Korhanom, on ponovno otići i ponovo napisati prijavu protiv Orhana. 

Sunina ljubomora prema Feritu će porasti. 

Suna će reći Feritu da se namerava razvesti od Kaye i zamoliti ga da joj pomogne. Suna će posebno reći Feritu da je Seyran u bliskom kontaktu sa Akinom i da Kazim planira približiti Seyran ovom tipu. 

Kako bi dokazala svoje reči, Suna će od svoje sestre saznati gde će biti njen sledeći susret sa Akinom i tu će informaciju preneti Feritu.

 Za vreme večere Akin časti Seyran baklavom i tu nas čeka Antep flashback, Seyran će se prisetiti kako je Ferit deci delio poslastice od pistacija. 

Kaya odlučuje otići u London, ponovno poziva Sunu da ide sa njim, no Suna ga prekida i zatvara ovu nemoguću temu. 

KaySun razvod izaći će u 60. epizodi. Kaya i Suna imali su snimanje izvan Yale. 

Suna i Asuman će sresti Nevru u sportskom klubu.Suna će prići devojci i reći joj da se kloni Ferita i da ne gaji prazne nade u njega. 

Suna će se početi svađati sa Seyroš. Ifakat će pritiskati Sunu i davati joj upute, Suna će je slušati.

 Suna će puno grešiti, a njeni postupci bit će maksimalno nelogični i podli. Ferit će se otvoriti Seyran i reći da ne može živeti bez nje i da razdvojenost uopće nije njihova priča. 

Gulgun će biti srećna što su SeyFer krenuli putem pomirenja, ali Ifakat će biti besna i započeti će sukob između Gulgun i Ifakat koji će eskalirati u rat.

 Ferit će slediti adresu koju mu je Suna dala, Serter i njegovi ljudi će ga slediti. 

U blizini kafića počet će obračun i doći će do tučnjave. Serter će izvaditi svoje oružje. 

Seyran će se brinuti za Ferita, Ferit će se brinuti za Seyrana, a Akin Bey će junački zaštititi Seyran od mogućeg metka i uveriti Sertera da ne učini ništa zbog čega će kasnije požaliti. 

U ovom obračunu nitko neće stradati, a neće biti ni ranjenih. 

Seyran će reći Feritu da su njeni susreti sa Akinom samo radi spašavanja Orhana iz zatvora. Scena pucnjave zatvorit će 59. epizodu.

 Također u 59. ili 60. epizodi Seyran i Ferit će imati nežan i senzualan poljubac, nakon čega će krenuti ponovno zbližavanje glavnog para. Ne postoji SeyFer razvod.
                                👪 Ženskaroš iz Vile 



Primjedbe