Menadžer Buče Buse Kahraman, Džem Tatlitug, postao je nezadovoljan producentom serije Onurom Güvenatamom, zahtevajući da se priča o Pelin ( Ženskaroš iz Vile ) nastavi za njegovu štićenicu Buče.



❗Džem Tatlitug je postavio zahtev za OGM?
Gledaoce popularne serije “Vodomar” nije dugo trebalo obradovati vest da Buče Buche Kahraman napušta projekt. 

Verne gledaoce neverovatno je razveselio povratak Tufana Gökpınara i njegovog lika Sertera u seriju, koji je izgleda tražio svoja zakonska prava na dete koje Pelin čeka, kao i pojava domaćice Sadžide, koja je progovorila o Pelinoj podlosti , što znači güle-gule, Buče-hanim! 

Ali kako se pokazalo, nije sve tako jednostavno. Menadžer Buče Buse Kahraman, Džem Tatlitug, postao je nezadovoljan producentom serije Onurom Güvenatamom, zahtevajući da se priča o Pelin nastavi za njegovu štićenicu Buče.

 Menadžer je također demantirao informacije da će Buče uskoro biti uključena u još jedan projekt. Pregovori o ovom pitanju se nastavljaju, iako je scenaristička grupa na to pitanje dala iscrpan odgovor da je od danas Pelinin lik gotovo dovršen. 

Sama Buče Buse Kahraman apsolutno se slaže sa svojim menadžerom i njeni planovi uopće nisu napuštanje projekta, a Buče je također odlučno izjavila da želi i spremna je nastaviti raditi u trećoj najavljenoj sezoni dosad najprodavanije serije.

Primjedbe