Kažu da nas čeka i treća sezona Ženskaroš iz Vile. + SPOJLERI


📍Kažu da nas čeka i treća sezona Ženskaroš iz Vile. 

Neki su objavili da će Buče Buse Kahraman ( Pelin) napustiti seriju i da su scenaristi odlučili da nakon smrti deteta umire i sama Pelin, ali kako se pokazalo, ta informacija nije istinita i lik Pelin ipak će ostati u zvezdanoj postavi još par epizoda, a možda i do kraja druge sezone. Seyran, Piril i Ferit sustići će Sertera i odvesti Pelin natrag u Yali. 

Pelin će porođaj biti težak, izgubit će puno krvi, Seyran će joj postati donor, ali to neće spasiti situaciju i Pelino dete neće preživeti.

 Serteru se također obećava brzi odlazak iz serije. 

DNK test će pokazati da je otac deteta Serter, ali je on sam došao samo radi deteta i kao par Serter i Pelin nisu mogući. 

Seyran će u bolnicu dovesti Akin, koji je ipak nećak Okkeš Age. 

Nevra će također doći u bolnicu, unatoč tome što će joj Ferit jasno dati do znanja da je ne želi videti. Ferit i Nevra posvađaju se u bolnici. 

Dok je Pelin na intenzivnoj nezi, Seyran će ispričati Feritu o očevu planu. Ferit će biti ljubomoran na Akina, Seyran će biti ljubomorna na Nevru. 

Gotovo svi Korhani bit će u bolnici, uključujući Halis Agu. U bolnicu će doći i novinari koji će dedi postavljati pitanja o situaciji sa Pelin.

 Također je objavljeno da ćemo videti flashback u kojem Seyran i Ferit razgovaraju o tome koliko će dece imati i koja će imena imati, Seyran će plakati prisećajući se, Akin, koji je u blizini, će je tešiti.

 Suna i dalje voli Ferita i stalno misli i sanja o njemu. Bit će scena u kojoj SeyFer povišenim tonom priča o Nevri i Akinu dok sede u autu, Suna ih gleda. 

Ferit se smiri i nežno pogleda Seyran, a zatim je poljubi, Suna koja to vidi poludet će od ljubomore i zavisti. Kazim će prevariti Seyran da pristane na oslobađanje Orhana. 

Prema jednoj verziji, Orhanu nije suđeno da bude pušten, Kazim i Okkeš će Orhanu postaviti zamku u zatvorskoj ćeliji i on će ozlediti ili ubiti osobu u obrani, prema drugoj, Seyran će ipak postići sporazum sa ocem i Orhan će biti pušten. 

Gulgun će reći o čemu je Sadžide dugo ćutala i da je Ifakat sve znala, ali je kupila ženinu ćutnju. Asuman će pokazati svoje pravo lice, promenit će se dramatično i neočekivano. Najavljena je scena SeyFerovog zbližavanja, pre će to biti simpatične poruke. 

SeyFerin poljubac obećan je u 57. epizodi, ali poljubac glavnog para obećan je ne pre dve ili tri epizode kasnije u kolibi, gde će Seyran otići u potragu za Feritom.
            
     😃Ženskaroš iz Vile 


Primjedbe