Ferit će spavati sa Sejran, aNevra će pokušati da seubije: SPOJLERI za novuepizodu "Ženskaroša izvile"

Ferit će spavati sa Sejran, aNevra će pokušati da seubije: SPOJLERI za novuepizodu "Ženskaroša izvile"


U novoj epizodi čeka nas niz događaja kojiće iz korena promeniti tok radnjesenzacioanlne priče o ljubavi i osveti.

Ko se nadao da će Nevra napustiti projekat,pripremite se za najgore. Devojka koju je Feritželeoiskoristiotvori svoju radnju sprema seda igra prljavo. Turski insajderi tvrde da će kreatori"Ženskaroša" na kraju sezone povući paralelu sasudbinom glavnog junaka iz prve sezone. I, ako stepažljivo pratili seriju od početka, već ste shvatili štabi to značilo.

Šuškada će supruga mlađeg Korhana doživetinesreću, na sreću, bez fatalnog ishoda. A ova"nesreća" biće delo šarmantne nove devojke izaglumačke ekipe, koja ne namerava da prepustiFerita svojoj suparnici. Postoji velika verovatnoćada će Nevra postati opsednuta tim momkom, pa ćestoga odlučiti da ga osvoji po svaku cenu.

Najinteresantnije je da će se sve ovo razvijati upozadini još jedne zabavne priče. Činjenica je da seAkin, koji se sada udvara Sejran, može pokazatikao isti mladoženja bogate devojke. Takođe segovorilo o tome kako su hteli da je udaju zamomka koji je u Italiji studirao medicinu, ali onanije želela da se uda, pa on nikada nije dobio njenusaglasnost. Tek sada novi dečko Feritove suprugeviše nije zainteresovan za Nevrin, jer mu se dopalazelenooka lepotica Sejran.

Međurim, Akin se neće ponašati podlo, već će sepokazati kao čisto pozitivan heroj koji će podržati iSejran i Kazima tokom njegovog oporavka odnapada. Inače, ni on neće vršiti pritisak na devojkuzbog svoje plemenitosti.


Sunina sudbina je takože posebno zanimljiva, jersu nam u poslednjoj epizodi kreatori "Ženskaroša"jasno stavili do znanja da najstarija Šanli bukvalnoluduje. Postoji sumnja da je popila nešto od gatare.Najverovatnije je u to umešana Ifakat. Naravno,opsesivne misli o Feritu postaće ozbiljan problemza Sunin brak sa Kajom, jer će se ona sve višeudaljavati od svog muža. Ali još uvek postoji nadada će ovo biti mračna linija pre početka svetle.Uostalom, na Internetu već dugo pišu da će Sunabiti srećna sa svojim mužem.

Inače, osetiće se efekat poljupca u kolima izmeđuSejran i Ferita, koji će postati spontani poklon zaobožavaoce para. Već u 59. epizodi nam jeobećano da će muž i žena imati privatnost, pamožemo očekivati scenu sa ocenom 18+.




Primjedbe