Ženskaroš iz Vile - VRUĆE VIJESTI - Seyran se protivi očevim željama i spašava Orhana dugogodišnje robije. Gulgun se vratila u Yali da "digne u zrak" ležeću Pelin.



📍Seyran se protivi očevim željama i spašava Orhana dugogodišnje robije. Gulgun se vratila u Yali da "digne u zrak" ležeću Pelin.

 Za to vreme snimanje u shopping centru je u punom jeku, prisutni su novi glumac Melih, Mert i Afra.

 Seyran i Akin će se upoznati. Nakon što se posvađa sa Feritom, Seyran će uplakana naleteti na Akina koji će je pokušati smiriti, dati joj svoju maramicu i počastiti je čajem.

 Ferit će, naravno, primetiti svoju pistaciju u društvu drugog muškarca i svladat će ga napadaj ljubomore.

 Kasnije će Seyran i Akin imati zajedničku večeru, kažu da će i Kazim biti upoznat sa Akinom, najverovatnije će ih upoznati Okkeš aga, koji je došao iz Antepa, i zato će Kazim inzistirati da njegova kćerka dođe u upoznati tipa bolje. 

Ferit saznaje da je Seyran sa nekim otišla na večeru. Otići će do lokala u kojem večera njegova supruga, a kada stigne na ulazu će ugledati Seyran i Akina. 

Ferit će im prići i upoznati tipa. SeyFer se neće svađati oko večere, Seyran će objasniti da joj je Kazim postavio uslov da će povući izjavu protiv Orhana ako ode na večeru sa Akinom. 

Eh sada, kažu da zaboravimo sve pristojno što smo znali o Suni. Ponavljat će proročanstvo gatare u svojoj glavi iznova i iznova i udaljiti se od svog muža.

 Noću će Suna sanjati san, u kojem će videti sebe trudnu od Ferita, kao i Seyroš kako stoji i gleda u nju. Usred noći, Suna će otići u Feritovu sobu, kojeg će probuditi zvuk otvaranja vrata. 

Ljut zbog Sunina postupka, Ferit će ispričati Seyran što se dogodilo. 56. epizoda će završiti tako što će Serter, gledajući ga u oči, samouvereno izjaviti Feritu da je dete koje Pelin nosi njegovo.

 U epizodi 57, Pelin će se poroditi, a test očinstva će biti obavljen u epizodama 57-58. Dokumentirano je da je otac Pelinog deteta Serter. Nema scena zbližavanja Ferita i Nevre.
              
       🤗 Ženskaroš iz Vile 

Primjedbe