ŽENSKAROŠ IZ VILE - Ferit će biti besno ljubomoran na Seyran kada vidi nju i zgodnog Akina kako zajedno piju čaj i lepo razgovaraju.



📍Snimanje u bolnici je završeno, a u 56. epizodi očekuje nas novi, obećani lik po imenu Akin.

 Ferit će biti besno ljubomoran na Seyran kada vidi nju i Akina kako zajedno piju čaj i lepo razgovaraju. 

Halis će otići u policijsku stanicu, ali neće pomoći da izvuku Orhana odande, Ferit će se posvađati sa njim zbog toga. Nakon izlaska iz policijske stanice, Halis će se sastati sa Kazimom, Kazim će postaviti uslov da Halis prenese deo imovine na Seyran, samo u ovom slučaju neće svedočiti protiv Orhana.

 Mama Gulgun vratit će se u Yali kako bi uspostavila pravdu, no kućanstvo će odlučiti da se vratila zbog financijskih poteškoća. 

U narednim epizodama Pelin će roditi. Kaya će se promeniti nagore, u razgovoru sa svojom majkom Nuket reći će da će se razvesti od Sune po njenoj želji ako i ona raskine brak sa Šehmuzom. Abidin je također Korhan, sin je gospođe Ifakat i Orhana. 

KaySun će se polako početi udaljavati i AbSun će biti unapređen. Međusobne veze sestara Šanli će se poboljšati, Suna priznaje sestri da još uvek gaji osećaje prema Abiju, a Kayine reči upućene Nuket da ju je oženio samo iz sažaljenja i dalje joj odzvanjaju u glavi i Seyran će je podržati u odluci da bude sa Abidinom. 

Ferit nije imao nameru osvetiti se svojoj voljenoj Pistaciji, razume njen bes, SeyFer će uskoro doživeti novu rundu ljubavne i strastvene veze  :) 
                             🫠 ŽENSKAROŠ IZ VILE 

Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima