Za Ženskaroš iz Vile obećavaju početak novog razdoblja. ↙️



📍Za Ženskaroš iz Vile obećavaju početak novog razdoblja. 

Nevra-hanim će napustiti seriju u 57. epizodi, ali novi, obećani lik je već na pragu.Jučer se snimalo u bolnici gde su bili AbSun i SeyFer. 

Nevra očarana Feritom dolazi u bolnicu, Ferit ne zna za njen dolazak, Nevra će biti iznenađena i uznemirena kada vidi Ferita u blizini Seyran. Snimanje se odvijalo u policijskoj stanici. 

Bili su prisutni Orhan, Ferit i Abidin. Ferit će biti šokiran očevim nepromišljenim činom i snosit će krivnju za ono što je učinio, kukavički Orhan će to uzeti zdravo za gotovo, a sada planira otići u inozemstvo i napustiti Yali.

 Po njegovom mišljenju, to će koristiti njegovom sinu, jer dok on nije slobodan, Ferit neće tražiti sastanak i neće se pomiriti sa Seyran. Seyran neće verovati da je Ferit mogao počiniti atentat na njenog oca, ona će istražiti i sve saznati.

 Međutim, Orhan nikada neće moći otići u inozemstvo te će 55. epizoda završiti tako što će ga u zračnoj luci uhapsiti policija. Slomljeni Ferit obratit će se Seyran za podršku i pomoć. 

U epizodama 56-57, Seyroš se pokušava ubiti, ali ona pobegne samo u strahu. Ferit će biti uz svoju pistaću i obećavaju nam poljupce i nežne zagrljaje glavnog para. Te iste epizode označit će početak SeyFerovog pomirenja. 

Prvo će se Ferit morati boriti za Seyraninu naklonost i srce, a tek onda za njihov zajednički spas od porodice Korhan. Sadžide će Gulgun reći istinu o Pelinin, a Gulgun će se odlučiti vratiti Yali da sve raznese i očita Pelin lekciju. Tajna Peline trudnoće izravno ovisiti o gledanosti.

 Ovo je svojevrsni “adut” i ako rejting ne poraste ili padne još niže, onda će na scenu doći priča o trudnoći. 

Postojat će dve mogućnosti: porod će biti težak, Pelin će umreti, ali će pre toga zamoliti Seyran da se brine za njeno dete i druga mogućnost je gubitak deteta i kasnije će Pelin biti prisiljena napustiti Yali.

Primjedbe