U petak navečer mnogi gledatelji čekaju seriju “Nemilosrdni / Gaddar” sa Čağatayem Ulusoyem u naslovnoj ulozi.



U petak navečer mnogi gledatelji čekaju seriju “Nemilosrdni / Gaddar” sa Čağatayem Ulusoyem u naslovnoj ulozi.

 Projektom, čija je prva epizoda objavljena u petak, glumac se nakon višegodišnje pauze vratio televizijskim serijama. 

Mora se reći da je u istom razdoblju na Netflixu objavljena digitalna serija pod nazivom "Kubra".

 Projekt od 8 epizoda bio je vrlo drugačiji i zanimljiv. Prva epizoda Foxove nove serije, "Nemilosrdni", dobro je započela sa velikom gledanošću na ekranu. U danu kada postoje dva jaka projekta kao što su "Šerbet od brusnica" i "Vodomar", serija je dobila natprosečnu ocenu. 

Ovi se pokazatelji mogu smatrati uspehom. No, ono što privlači pažnju i što se može smatrati prvim značajnijim uspehom može se okarakterizirati kao prva epizoda projekta koja je u kratkom vremenu postigla 3,5 miliona pregleda na YouTubeu, te veliki interes za trailere. 

Na društvenim mrežama također možete videti da su oni koji su pogledali prvu epizodu ostavili vrlo pozitivne komentare.Navodeći da je Čaga prikladan za njegovu ulogu, fanovi dele brojne postove govoreći da im se sviđa serija "Nemilosrdni" i poručuju: 
    
    :)  "Serija “Jama” ima atmosferu, ali “Nemilosrdni” ima jedinstveni šarm.” 
Navodeći kako su uvereni da će svaki projekt sa mladim glumcem biti uspešan, brojni fanovi nastavljaju deliti komentare i ističu da ih već zanima što će se dogoditi u budućim epizodama serije. 

Prvi veliki uspeh projekta može se opisati kao njegov vrlo impresivan debi na platformama društvenih medija, snažna podrška i dobri pregledi na YouTubeu.

Primjedbe