Turski izvori tvrde da će se scenarij Ženskaroš iz Vile, a posebno SeyFer poboljšati, a fandom će ponovno ući u modus radosti i uzdizanja.



❗Turski izvori tvrde da će se scenarij Ženskaroš iz Vile, a posebno SeyFer poboljšati, a fandom će ponovno ući u modus radosti i uzdizanja. 

Smrt majke Esme je otkazana, odlučeno je započeti terapiju za ženu i nastaviti njen rad u seriji.

 Snimanje unutar bolničkih zidova se nastavlja i možemo videti Seyraninu scenu sa Kazimovim dugogodišnjim prijateljem Okešom, koji je sa svojim ljudima stigao iz samog Antepa. 

Seyran, Okeš-aga i Kazim odlučit će se ujediniti i kazniti porodicu Korhan. Ferit i Abidin će posetiti Kazima u bolnici.Nevra će biti aktivna i tražiti sastanak sa Feritom, ali sam Ferit će izbegavati susret sa njom. 

Serterovo pojavljivanje nije bilo slučajno, jer se ispostavilo da ga je sama Pelin zvala nekoliko puta, pa je saznao za njenu situaciju.

 Došlo je do zbližavanja Pelin i Sertera i stoga je on siguran da je ovo dete njegovo. 

Snimanje uz sudelovanje Pelin i Sertera održano je u hotelu. Kada Ferit sazna za vezu između njih dvoje, ponudit će se da napravi test očinstva, koji će pokazati da očinstvo pripada Serteru.

 Ferit će reći Pelin da je zbog njene prevare izgubio Seyroš. Halis aga će biti šokiran i slomljenog srca kada sazna da je Pelin trudna sa drugim muškarcem. 

Kazim će Halis agi postaviti određeni uslov, a nakon dedinog pristanka Kazim će povući svoju izjavu protiv Orhana. Nakon 56. epizode kreće SeyFer reunion. 

Turski izvori tvrde da će nadolazeće epizode i fragmenti biti sve bolji i bolji, a dobri dani za “Ženskaroš iz Vile” tek počinju.


Primjedbe

  1. Serija odlicna ali prenos iste na HAPPY TV, uzasan...po tri epizode prikazuju isto dok na NOVOJ TV, samo kratak uvod iz predhodne epizode i onda gledamo nove dogadjaje, sto je normalno a ne u tri epizode da gledamo sto smo vec gledali...

    OdgovoriIzbriši
  2. Serija je izvrsna meni ide na jetra što ima puno reklama i voljela bi da serija traje više u prikladno vrijeme zasto to ne prikazuje te subotom iili nedjeljom u poslepodne kada se odmaram pa da pogledamo više epizoda a manje reklama unaprijed hvala lp

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima