Slavna glumica Birdže Akalay nastavlja stvarati ime svojom Netflixovom serijom pod nazivom “Let ptice”

Slavna glumica Birdže Akalay nastavlja stvarati ime svojom Netflixovom serijom pod nazivom “Let ptice”. 

Druga sezona projekta susrela se sa gledateljima 14. decembra i ponovno izazvala val uzbuđenja.

 Fanovi Birdže Akalay također glumici ostavljaju laskave poruke na društvenim mrežama i dele brojne komentare u kojima kažu da su zadovoljni novom sezonom serije. 

Birdže, koja je glumila uz Ibrahima Čelikkola i Miray Daner, glumila je i u televizijskoj seriji “Imam problem” koja se emitira na Kanalu D. Međutim, zbog niske gledanosti ovaj projekt je početkom prošle sedmice okončan i oprostio se od svojih gledatelja. 

Glumica koju je inspirirala serija "Let ptice"rekla je: 
        
🥳“Jako sam srećna, posebno na poslu. Kada se okupimo sa suigračima, dobijemo dobru reakciju ljudi. Brojke još nisu poznate, ali nadam se da će se posao razvijati.” 

Birdže, koja pred novinarima deluje opušteno zbog bliskog prijateljstva sa Ibrahimom Čelikkolom, zabrinuta je što se ova situacija drugačije odražava na društvenim mrežama. 

Na društvenim mrežama puno se raspravljalo i o Ibrahimu Čelikkolu koji ljubi rame svojoj partnerici. Glumac navodi da takve razgovore smatra neprimerenima i dosadnima te ih uvek iznova mora podsećati da su dobri prijatelji. 

Čini se nesrećnim što su glasine o romansi između Ibrahima i Birdže postale problem kojeg se glumci ne mogu rešiti. I Birdže je imala potrebu reći da je umorna od ove situacije i da ovakve razgovore smatra nedopustivim.



Primjedbe