Sila Türkoğlu, koja je zablistala u seriji “Amanet”, napustila je ovaj projekt, donevši vrlo ispravnu odluku u vrlo pravo vreme.

Sila Türkoğlu, koja je zablistala u seriji “Amanet”, napustila je ovaj projekt, donevši vrlo ispravnu odluku u vrlo pravo vreme. 

Glumica, kojoj su producenti i Kanal 7 oštro odgovorili napuštanjem dnevne serije, uložila je u vlastitu karijeru i ta je odluka prošle godine požnela pozitivne rezultate.

 Sila, koja je uz lik Doge uspela postati jedan od glavnih likova u seriji “Šerbet od brusnica”, uspešno je utelovila svoju ulogu u ovom projektu koji je svojom radnjom napravio veliku pometnju u prvoj sezoni. 

Jedan od najvažnijih likova u projektu, koji nastavlja nizati dvoznamenkastu gledanost i privlači milione gledatelja, glumi Sila Türkoglu. U tom smislu mlada glumica, koja je dala značajan udeo u enormnom uspehu serije, nastavlja nizati uspehe na društvenim mrežama.

 Ima vrlo veliku bazu fanova i snažnu podršku na društvenim mrežama nakon izlaska serije "Amanet". Sada je Sila povećala svoju popularnost i to se može videti u studiji koju je proveo Digilup.

 Jedna od najuticajnijih glumica na društvenim mrežama tokom 2023. ponovno je uspela privući pažnju kao "glumica o kojoj se najviše pričalo" u studiji koja je pokrivala decembar. 2023. je bila vrlo dobra godina za Sılu. 

Povećala je svoje glumačko iskustvo, a serija "Šerbet od brusnica" postigla je veliki uspeh i postala projekt koji se naveliko raspravlja na društvenim mrežama.



Primjedbe