Serkan Čayoğlu će uskoro izaći pred svoje fanove na platnu TRT1 sa serijom “Mehmed: Sultan osvajač”.



Serkan Čayoğlu će uskoro izaći pred svoje fanove na platnu TRT1 sa serijom “Mehmed: Sultan osvajač”. 

Objavljen je prvi trailer projekta koji je osmišljen kako bi rasvetlio život osmanskog sultana Mehmeda Osvajača koji je osvojio Istanbul.

 Serkan Čayoğlu vraća se televizijskim serijama povjesnim projektom. 

Njegovu novu serijui sa nestrpljenjem očekuju fanovi slavnog glumca. Glumačku postavu serije čine i imena kao što su Selim Bayraktar, Fikret Kuskan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Čoban, Bulent Alkiš, Savaš Özdemir, Esila Umut, Ali Nuri Türkoglu. Prva faza projekta, koja se još uvek snima, odvijala se na platou Nur Cinema City u Iranu.

 Svetski poznata zvezda Hassan Massoud pojavio se ispred kamere kao Ayoub al-Ansari. Hassana Masouda, koji je sudelovao u tako uspešnim produkcijama kao što su "Kraljevstvo nebesko" i "Pirati sa Kariba", pratio je poseban tim šminkera doveden iz Irana i Amerike. 

Serkan Čayoğlu, koji se filmom bavi od 2012. godine, postao je poznat u celom svetu zahvaljujući svojim vrlo važnim projektima. Postao je popularan zahvaljujući projektu "Sezona višanja". Tu su i serije "Kuzey Güney", "Vuk", "Prsten",  "Bilo jednom na Kipru".... .

 Serkan, koji je nedavno bio na dnevnom redu sa filmovima "Ah, Belinda" i "Oregon", sada se raduje ponovnom susretu sa svojim fanovima kao glavni glumac serijskog projekta o životu Fatiha Sultana Mehmeda.

Primjedbe