Opis serije #Gaddar 👇

Opis serije #Gaddar 👇

💢Dağhan služi vojni rok na istoku. Već dve godine je udaljen od kuće. Nakon određenih trauma koje je doživeo, vraća se da odmori glavu. Ali kada se vrati u svoju mahalu, shvata da ništa nije onako kako je ostavio.

Ajdan, njegova devojka od koje je bio razdvojen za vreme vojske nestaje. Dağhan oseća tako strastvenu ljubav prema njoj tako da i kada su razdvojeni nisu potpuno odvojeni, tako da Dağhanu pada veoma teško to što je ne može naći. 

Porodica mu je razbijena, saznaje da mu je sestra pobegla sa muškarcem, a brat je napustio školu i počeo da se bavi prljavim poslovima. Otac i majka su posvađani. Dağhan je bio jedini koji je održavao porodicu na okupu, ali kada je on otišao sve se promenilo. 

Poslovi u mahali takođe nisu isti. Loši likovi su obuhvatili prostor. Stari prijatelji su uključeni u određene prljave poslove. 

U takvoj haotičnoj situaciji muškarac koga zovu Müdür izlazi ispred njega. Nudi posao Dağhanu. Iako Dağhan u početku žestoko odbija posao, kako bi zaštitio Sameta ( svog prijatelja) nađe se usred nevolje. Kada Samet umre, Dağhan prihvati da radi kao ubica kako bi otplatio svoj dug Müdüru, jer će u suprotnom Sametova žena i dete umreti. 

Nakon što sazna da Ajdan ima novog muškarca u svom životu, njegovo psihološko stanje se pogoršava. Njegovi snovi da je vrati padaju u vodu.  Sa druge strane, shvata da su njegova porodica i voljeni u opasnosti zbog njegovog posla. Ako želi da se bavi ovim poslom i zaštiti svoje najmilije, mora da postaje još okrutniji.💢



Primjedbe