Od jučer se na internetu vode žestoke rasprave o navodno novom liku koji će se pridružiti glumačkoj ekipi Ženskaroš iz Vile.

📍Od jučer se na internetu vode žestoke rasprave o navodno novom liku koji će se pridružiti glumačkoj ekipi Ženskaroš iz Vile.
:)   

A ovo je atraktivni, "vrući" dečko - Ege Semih, koji se pretplatio na off-kanale serije i redatelja - Burdžu Alptekin. Za lik je predviđena negativna uloga, budući da će stići na poziv "Burn" - Šehmuza i njegovog trenutnog suučesnika - Kazima.

 Novopečeni glumac u javnosti će pokazivati ​​svoju pozitivnu stranu, no u stvarnosti će biti nitkov sa zlim planom. Priča se da će se Seyroš zainteresirati i pokazati simpatije prema novom liku, ali opet je čeka samo razočarenje. 

Do sada se, naravno, ova informacija pojavila samo na razini glasina, jer se svi još sećamo sličnih informacija o pridruživanju glumačkoj postavi, pretplatama na službene kanale i redatelju od glumca Oktaya Ekinčija, koji je napravio takav potez kako bi povećao pretplate na svojoj društvenoj mreži, ali nikada se nije pojavio u glumačkoj ekipi serije.

❓Ako je ova vest istinita i Ege će biti uključen u zvezdanu postavu "Ženskaroš iz Vile", u kojoj biste ga onda ulozi voleli videti: kao novog dečka Seyran ili možda kao oca Pelicinog deteta❓




Primjedbe