Navodno je novi muški lik u seriji Ženskaroš iz Vile otkazan, Ege Semih se nije pridružio glumačkoj ekipi

📍Navodno je novi muški lik u seriji Ženskaroš iz Vile otkazan, Ege Semih se nije pridružio glumačkoj ekipi, izgleda da je tip, poput Oktaya Ekindžija, odlučio povećati aktivnost na svojoj stranici na društvenoj mreži pretplatom na off-račune serije. 


Međutim, gledatelje intrigira i zanima kakav će učinak na njih imati zbližavanje Nevre i Ferita :) Kazim dolazi na sveučilište svoje kćeri s konkretnim ciljem da što pre započne proces razvoda; u njegovoj glavi već se kuha plan da se Seyran ponovno uda. 

Seyroš odluči dobrovoljno odbiti studij na sveučilištu. Nevra i Ferit će imati večeru, na kojoj će Nevra Ferita pogledati drugim očima i zainteresirati se za njega. 

Međutim, Feritu je Nevra potrebna za uspešnu suradnju i promociju njegovog brenda, ali šuška se i o zbližavanju njih dvoje.

 Seyroš također još moramo videti u kostimu klauna, ali postoje dve verzije ove scene: Seyran će i dalje biti u ulozi animatora, prodavača balona, prema drugoj verziji, dok će glumeći Seyran naučiti decu nečemu, a u kostim klauna to nije ona, nego potpuno druga osoba. 

Fanovima se nije nimalo svidela scena u kojoj je Seyroš glumila klauna te su doslovno štrajkali, pa je sasvim moguće da će ova scena ili biti ponovno snimljena, a možda i potpuno izrezana. Ali Seyran će videti Ferita kako večera sa Nevrom. 

KaySun je na rubu razvoda, Suna shvata da je privlači Abidin, ali ne oseća ništa prema Kayi i njihov brak joj je samo teret. Love AbSun obećava pobedu. 

Kaya i Piril imali su ljubavnu aferu u prošlosti, sada Piril namerava ponovno pridobiti Kayu i pridoneti Suninom odlasku iz Yale. Kaya će također početi raditi u holdingu dede - Halisa. Suna i Seyroš bit će u lošim odnosima i neće imati gotovo nikakvu komunikaciju. 

Nakon što Sadžide otkrije Pelinu tajnu, devojčino stanje se pogoršava i odvode je u bolnicu. Asuman će u potpunosti stati na stranu porodice Korhan i više neće hteti nastaviti komunicirati sa svojom majkom - Gulgun i Seyran. 

Poslednja scena epizode obećava onaj isti poljubac na Nevrinu inicijativu, u kojem se ne zna kako će se Ferit ponašati, ali SeyFer ne očekujte u epizodi, njih praktički nema. U narednim epizodama Nevra-hanim će zauzeti glavno mesto u seriji.
                               
  😒 Ženskaroš iz Vile 


Primjedbe