Moj divni život” Fox TV-a poznat je kao jedan od najambicioznijih projekata ove sezone, kako u pogledu zapleta tako i u pogledu glumačke postave.

“Moj divni život” Fox TV-a poznat je kao jedan od najambicioznijih projekata ove sezone, kako u pogledu zapleta tako i u pogledu glumačke postave. 

Ova serija je okupila važna imena kao što su Onur Tuna, Hilal Altınbilek, Nesrin Džavadžade, Yigit Ozšener, Serkan Keskin i Sumru Yavrudžuk. Svedoci smo da je projekt, koji također ima jaku priču, postigao vrlo visoke brojke na svom prvom lansiranju, ali je kasnije izgubio gledanost i ona je ozbiljno pala kako je priča slabila. 

Bez obzira koliku podršku fanovi Onura Tune i Hilal Altınbilek iskazali na društvenim mrežama, ovo razdoblje pada, koje je nastupilo slabljenjem povjesti serije, sada je zamenjeno usponom. 

Navodeći kako je radnja ponovno postala zanimljiva nakon promene u scenarističkom timu, fanovi projekta dele komentare govoreći kako su oduševljeni novim epizodama. Poznato je da promena scenarista često dovodi do toga da produkcije izgube dušu i ne uspevaju baš zaustaviti gubitak gledatelja. 

Međutim, ovaj put možemo reći da je vrlo pozitivno uticao na seriju “Moj divni život”. Izjavljujući da ih zanima kamo će razvojna priča ići, mnogi gledatelji dele komentare na društvenim mrežama pokazujući svoju obnovljenu podršku projektu. 

Kako se radnja menjala, a gledanost rasla, ponovno se počelo pričati o seriji. Zahvaljujući scenarističkom dodiru, projekt je gotovo ponovno zaživeo, a ti različiti dodiri kao da su privukli gledatelja ka ekranu. 

"Moj divni život", koji je u sredu oštro pao u konkurenciji zbog lansiranja nove epizode serije "Miris škrinje", sada beleži jače brojke, sa četvrtim mestom u svim kategorijama i ABC1 skupinama i drugim mestom u AB skupini što ukazuje na uspeh serije sa 10. epizodom.



Primjedbe