Hande Erčel je u 10. godini karijere jedna od vodećih turskih glumica sa fanovima u mnogim zemljama sveta

Hande Erčel je u 10. godini karijere jedna od vodećih turskih glumica sa fanovima u mnogim zemljama sveta. 

Hande, jedna od glumica o kojoj se najviše priča na društvenim mrežama, također je značajno ispred svojih kolegica sa preko 31 milion pratitelja na Instagramu. Glumica, koja glumi u TV seriji Fox "Drugi čovek", ponovno je oduševila svoje pretplatnike u liku tužiteljice po imenu Leyla. 

Osim što se u televizijskoj seriji po drugi put susreće sa Burakom Denizom, Hande svojom glumom pokazuje da je u razdoblju zrelosti. Uz njene fanove koji su privukli pažnju na društvenim mrežama organizirajući razne događaje kojima je obeležila 10. godišnjicu karijere, reči Hande također su bile vrlo upečatljive. 

Slavna glumica, koja život doživljava vrlo smireno i smirenost je učinila delom svog života, također navodi kako sumnja u ispravnost ovakvog stava. Sledeće reči Hande koje su se pojavile na društvenim mrežama daju fanovima puno informacija o glumici:
  
     ✅  “Do danas nisam imala nikakve ozbiljne reakcije. Imam odličan stav prema životu. Znam kako ostati mirna u svakoj situaciji, pa, ne trudim se puno oko toga, iako nisam sigurna da je mir tako dobra stvar. Možda se taj prigušeni bes umnožava i eksplodira u meni."



Primjedbe