45. epizoda projekta “Šerbet od brusnica” koja se petkom navečer emituje na kanalu Show TV ponovno je oduševila gledatelje.

45. epizoda projekta “Šerbet od brusnica” koja se petkom navečer emituje na kanalu Show TV ponovno je oduševila gledatelje. 

Ova epizoda, u kojoj počinje bitka između likova Doge i Pembe, ponovno je uspela privući milione gledatelja pred ekrane. Serija “Šerbet od brusnica” prolazi vrlo uspešan put na teškom putu koji je započela prošle sezone. 

Projekt koji je dobio vrlo dobre ocene, čak i najbolji u sezoni sa dvoznamenkastim brojkama, ima snažnu priču i uspešnu glumačku postavu. Puno se govorilo o oproštaju serije koja je 2023.

 godine nizala uspehe za uspehom. Fenomenalna serija “Šerbet od brusnice”, koju je producirao Faruk Turgut i u kojoj glume Barıš Kılıč, Evrim Alasya, Settar Tanrıögen, Sila Türkoğlu, Sibel Taščioğlu, Dogukan Güngör, Müžde Uzman i Yigit Kirazdži, završila je 2023. godinu eksplozivnom epizodom.

 Gost iznenađenja 45. epizode bila je superzvezda Ažda Pekkan.U dugo očekivanoj novoj epizodi projekta na ekranu je emitirana vesela proslava Nove godine TV kanala na kojem Ruzgar radi. Pembe i njena porodica akođer su bili prisutni na večeri kada je Ažda izašla na pozornicu na poziv Rüzgara.

 Ono što se dogodilo kada je Ömer došao na poziv na koji je Kıvıldžim došla sa Ertuğrulom jako je impresioniralo publiku. Serija “Šerbet od brusnice” uspela je osvojiti ljubav miliona, završivši 2023. godinu, u kojoj je ostvarila vrlo uspešne radove, epizodom bombe. Očekuje se da će 2024. biti vrlo pozitivna godina za seriju.



Primjedbe