ŽENSKAROŠ IZ VILE - Vruće vijesti, o svima po malo.

❗Esme nam ne odlazi iz glumačke postave, ali i Pelin će ostati na ekranima do kraja sezone.

Također se šuška da će Šerif Sezer (Hattuč) napustiti glumačku postavu, a uskoro će biti snimljene i poslednje scene sa njom, uključujući i priču o ogrlici. 

Snimat će se i na aerodromu, još se ne zna tko leti niti stiže, ali Ferit sigurno ne leti. 

Mama Gulgun i Seyran također su imale zajedničke scene, najverovatnije je Gulgun došla podržati Seyran i saznati kako je, Seyran će također podržati Gulgun. 

Scena u lokalu prikazana u najavi nije ništa drugo nego Feritov plan. Kasnije tamo stiže Seyroš. Ferit je namerno plesao sa devojkama, držeći ih uz sebe. 

Nema ljubomore sa Feritove strane, on samo želi razbuditi Seyran kako bi otkrio i točno razumeo njene prave osećaje. 

On je taj koji će je nesvesno prisiliti da sudeluje u njegovoj planiranoj igri i videt će koliko joj je stalo do njega. Zajedničke fotografije SeyFer bit će snimljene u istom baru. 

Nakon što Seyran sazna da je Pelin u vili, ona počinje glasno vrištati na Ferita, on je izvodi iz bara, ali Seyran se ne smiruje i čak nekoliko puta udari Ferita. Ferit će reći da inicijativa nije njegova, to je odluka njegovog dede  Halisa.

 Snimanje je bilo i u šumi, gde Kazim vodi Seyran, koju je oteo. Otmica će se dogoditi u 50/51 epizodi. 

Prema jednoj verziji, Kazim neće oteti Seyran sa zlom namerom, on samo želi da ona ne zezne stvar i ne razvede se, po drugoj verziji, on će ponovno pretući Seyran, a zatim tražiti financijsku podršku od Ferita. 

Kazim je također saznao da su Hattuč i Halis imali zajedničku prošlost i sada se želi osvetiti Halisu. Ferit, saznavši da je Seyran oteta, juri u potragu za njom. 

Opet će postati heroj, tu je scenaristička grupa odlučila započeti rehabilitaciju i belenje Ferita :)  Šefika izlazi iz sene, počinje otkrivati ​​tajne vile jednu za drugom, osvetivši se za svoju nepravedno uvređeni kćerku. 

Dolazak domaćice Sadžide otkrit će ne samo Pelininu podlost u vezi sa devojkom u Feritovom krevetu, već i druge stvari koje su domaćici poznate. 

To je ono što će dodatno pobuditi sumnju Ferita u Pelinu iskrenost. Suna će svedočiti telefonskom razgovoru između Pelin i Zerrin; ono što će Suna čuti učinit će je vrlo opreznom. 

Nakon svih otkrića, Feritčim će zahtevati test očinstva, jer Pelin se nema čega bojati, test će biti krivotvoren, ali će to doznati i Ferit, ali on će o tome za sada ćutati i ući će u igru, kako bi joj "održao" lekcije za sve njene spletke i njegov propali brak. 

Šehmuz će dati Halisu određenu omotnicu, u kojoj će biti inkriminirajući dokazi o holdingu nakita u kojem su se odvijali mutni poslovi i razne prevare. 

Ne postoji SeyFer razvod. Seyran će se uskoro vratiti u Yali i bit će prisiljena živeti pod istim krovom sa Pelin, ali igrice ljubavnice neće dugo trajati.
                                 🤔 ŽENSKAROŠ IZ VILE 



Primjedbe