Ženskaroš iz Vile - SPOJELRI, VIJESTI, KOMENTARI

📍Započet' ću ovaj post srećnom prigodom, Ženskaroš iz Vile je osvojio nagradu za najbolju TV seriju na 13. dodeli nagrada Social Media Awards koju organizira ITU Club. 

Eh sad, Seyran se uskoro vraća u Yali, čak obećavaju da će u novogodišnjoj epizodi SeyFer biti zajedno i da ih neće biti dvoje, nego troje. Seyran saznaje da je trudna. Ali prvo će Ferit požuriti spasiti svoju pistaciju iz ruku njenog oca tiranina, a kada je pronađe, bit će iscrpljena i pretučena.

 Bilo je spojlera da će Ferit odvesti Seyran u bolnicu, moguće sa ranom od metka u stomaku ili udarcem u stomak, ali to nije tako, Seyran je stvarno bila u bolnici, ali to je zato što će se Esme pogoršati zbog do nervoze i bit će hospitalizirana. 

U novoj epizodi bit će paralela sa 19. epizodom, kao što je tada Ferit vodio Pelin za ruku do Yali, tako će u 51. Ferit ponovno voditi Seyran za ruku do Yalija.

 Asuman, koja jako voli Seyran i veseli se njenom povratku u vilu, postavit će zamku za Pelin uz pomoć domaćice Sadžide. 

Asuman će, prepoznavši njenu podlost i ciljeve, pokazati Pelin na vrata koja mora zatvoriti, ali sa druge strane. Pelin brat Burak ispričat će Feritu da je više puta upozoravao Pelin, no ona se zanela i istinski poverovala u sve. 

Kada Pele vidi Seyroš u Yali, njoj pozli, a kasnije će je odvesti u bolnicu. Unutar bolničkih zidova ispričat će Feritu da se sve to dogodilo zbog Seyran. 

Pelin proriče smrt tokom poroda. Iz nekog razloga počelo se šuškati da Seyran nije Kazimova rođena kćer, navodno su nam to nekoliko puta natuknuli, rekavši da ne liči na njih, pogotovo ne izgledom (Esme je pravila krivine pored onakvog Kazima, čisto sumnjam🤯). 

Ali što se tiče neprikazanog prizora sa fraga, koji nam upućuje na KaySun halvet, imamo i objašnjenje. 

Nikakva poluhaljina uopće nije bila planirana, Suna-Sultan se toliko navikla na ulogu gospodarice kuće i supruge da je odlučila promeniti odeću svog muža.

 Nakon toga je netko pokucao na njihova vrata i zajedno su izašli do svojih rođaka. Navodno je smajlić odlučio dodati slatku scenu fragmentu, a mi smo ga izgrdili😄
                      
          🤩 Serija Ženskaroš iz Vile 



Primjedbe