Ženskaroš iz Vile - I dok se fanovi i gledatelji dive veličanstvenoj izvedbi Merta Ramazana Demira....

📍I dok se fanovi i gledatelji dive veličanstvenoj izvedbi Merta Ramazana Demira, tvrdeći da nema drugog poput njega, sam glumac ima poteškoća u kretanju, jer je tokom snimanja povredio nogu, a čini se da smo videli i kako.

 No, Ramo aktivno nastavlja snimati, dokazujući svoju profesionalnost. 

Ghızlı iyilešme, Mert Bey! Halis-aga će završiti započeto u 52. epizodi a predaja prstena će se ipak održati. 

I ovoga puta, Halis će se suprotstaviti Feritovom davanju pristanka na razvod, njegov deda ima cilj u glavi naučiti Seyran lekciju. 

Ferit neće ni pretpostaviti da je njegov deda krenuo putem osvete ka Seyroš, no kasnije će Ferit ipak pronaći potvrdu da je njegov deda upleten u priču sa kontraceptivima za njegovu ženu.

 Halis aga će sve predstaviti kao da je Seyroš, dok je bila u braku, prevarila njegovog unuka, izjasnit će se o Jusufu i njihovoj vezi u Antepu, a onda će čak reći da je Jusuf došao po nju i da su živeli pod istim krovom, zavaravajući da su oni su samo rođaci.

 Halis će izjaviti da ih je nezahvalna snaha jednostavno oklevetala. Orhan, koji već dugo traži od sina da se razvede od Seyroš i preboli je, gajeći kiv prema njoj, priredit će ili Seyraninu nesreću ili atentat na nju. 

Ferit se ne vraća u Yali, veruje da su mu ova kuća i svi u njoj strani. 

Nema i neće biti braka između Ferita i Pelin, čak i nakon Seyraninog čina, Ferit neće pogrešiti i povezati svoj život sa nevoljenom Pelin. On je sam.

 Na kraju 52. epizode obećava se otkrivanje svih Pelinih tajni. KaySun fandom se poziva da izdrži, na kraju sezone KaySun će okončati svoj brak. Suna će se tajno nastaviti sastajati sa Abijem. Kaya će se pretvoriti u drugog Kazima. 

Suna će shvatiti da je pogrešila, želet će biti sa Abijem i bit će srećna sa njim. Esme će imati scenu u bolnici, Ferit će je doći videti tamo. 

Uskoro se predviđaa smrt dva lika, najverovatnije Esme, a potom i Orhana. Možda će se scene malo prilagoditi i promeniti, no došlo je vreme Seyranine trudnoće.
                        
          ✌ Ženskaroš iz Vile 



Primjedbe