Taro Emir Tekin ( Kaya Ženskaroš iz Vile )dobio GQ nagradu "Muškarac godine sa najviše stila".

📍Započnimo ovaj post prekrasnom, radosnom vešću da je Taro Emir Tekin dobio GQ nagradu "Muškarac godine sa najviše stila".

Tebrikler, Taro Bey, želimo Vam nove značajne pobede u budućnosti. U međuvremenu Kazim Efendi počinje provoditi svoj plan osvete Korhančikovima. 

Ispostavilo se da je Bilyasin okupio desetak ljudi, ali ne kako bi oteo ili ozledio Seyroš. Zajedno sa banditima namerava provaliti u Yali, odvesti Pelin odande i kazniti Halisa.

 Tako će Kazim u svojim rukama imati dvostruku pobedu – pomirenje SeyFer i osvetu Halisu, koji će izgubiti mir sanjajući o dugo očekivanom praunuku. Peline tajne bit će otkrivene u 52. epizodi i neće biti toliko reči o trudnoći koliko o zloći koju je izvela u prvoj epizodi. 

Pelino dete je od drugog muškarca, a Ferit nema veze sa njenim čočukom. Čekamo😂 Halis aga se fakat okružio neprijateljima - Šehmuz, Kazim, Nuket i Kaya uskoro će mu zadati porazan udarac. 

Kazim će pribeći pretnjama koje će ukaljati Halisov ugled, dajući slučaju maksimalan publicitet, jer je njegov voljeni unuk, dok je bio u braku, "upijao"( ljubio bebu u stomaku) tuđe dete. U zamenu za ćutnju, Kazim će zahtevati povratak Seyran u Yali na bilo koji način, ali uz zakonska prava supruge njegovog unuka. 

A ako Halis odbije učiniti kako Kazim zahteva, tada će kao kompenzaciju i moralnu štetu tražiti od Halisa deo Korhanovog nakita. Šuška se da Asuman odlazi iz Yale, jer ima dobru ušteđevinu koju je nasledila od Fuata, a sa njom će se pridružiti svojoj majci Gulgun. 

Esmino zdravlje će se pogoršati, bol će postati nepodnošljiva i opet joj se predviđa smrt od uznapredovale bolesti. Snimanje se također odvija u Šile.

 SeyFer će zajedno ući u Yali, ali Seyran ne ostaje, Ferit će je slediti. Latif počinje svoju igru zabranom Feritu da izađe iz sobe, znajući da Feritčim obično ne izlazi noću na ulazna vrata. 

Latif nema nameru ometati Ferita, nego će pomoći. Suna, saznavši da je Seyroš u opasnosti, odlazi Abiju. Zamolit će ga da pomogne Feritu pronaći sestru, gledat će ga očima punim ljubavi. 

Kaya će, videvši ovo, shvatiti da su njeni osećaji prema Abiju vrlo jaki i da ona zapravo želi biti samo sa njim. 51. i naredne epizode "Vodomara" obećavaju da će biti legendarne i sigurno će naći odjeka u srcima vernog gledatelja.

Serija Ženskaroš iz Vile




Primjedbe