Svima nam je, naravno, zapažen nedolazak Merta Ramazana Demira na rođendansku zabavu njegove kolegice i partnerice u seriji Ženskaroš iz Vile Afre Saračoğlu

📍Günger napisao bombašku epizodu, Mertu pozlilo :) - šalim se

Svima nam je, naravno, zapažen nedolazak Merta Ramazana Demira na rođendansku zabavu njegove kolegice i partnerice u seriji Ženskaroš iz Vile Afre Saračoğlu, a potom i njegov nedolazak na dodelu "Zlatnog leptira".

 Neposredno pre svih ovih događaja počela se širiti vest da je Ramo bolestan i da je u bolnici.

 Nitko nije u potpunosti verovao u ovakav tok događaja sve dok producent Onur Güvenatam nije to službeno objavio kada su on i cela glumačka ekipa izašli kako bi primili nagradu "Najbolja serija godine". 

Onur je potvrdio da je trenutno Mert Ramazan Demir teško bolestan, "uhvatio" je virusnu infekciju i nalazi se u bolnici. 

Fanovi su se odmah počeli brinuti za Ramu i da se epizoda neće emitirati ove sedmice zbog nedolaska glavnog lika.

 Nije bilo nade za fragment, koji je ipak prikazan gledatelju, ali nije bio maksimalno informativan, ali to znači da je OGM pronašao izlaz iz trenutne situacije. 

Neki izvori javljaju da se Ramo dobro osećao na Afrinom rođendanu, 02. decembra, pa je čak svratio čestitati svojoj partnerici, doneo joj tortu i zlatni ukras u obliku prstena sa dijamantima.

 Ne mogu reći je li to istina, jer se navodi da je Ramo na klinici od prošle sedmice, a navodi se i da je Afra, saznavši da se Ramovo zdravstveno stanje pogoršalo, odmah otišla posetiti ga. 

Mertu Ramazanu Demiru u svoje ime želim oporavak i što brži nastavak snimanja, jer nisu uzalud GüngerBob i smeško Emrullah već najavili nadolazeće bombaške epizode, tražim dokaze za njihove reči . 

Danas je u blizini vile primećen Ramov potpuno novi automobil i svi su odmah zaključili da se Ramo oporavio i došao na snimanje, no izvori ne žure da daju nadu, govoreći da je Afra viđena kako vozi Ramov auto.

❓Jeste li spremni gledati novu epizodu sa minimalnim sudelovanjem SeyFer u njoj, ali otkrivanje sekundarnih likova i njihove zamršene crte, ili bi vam takav razvoj radnje i dalje bio nepoželjan❓



Primjedbe

Objavi komentar

Pozdrav hvala vam na komentarima