Sledeće dve epizode ŽENSKAROŠ IZ VILE bit će eksplozivne, stvari će zaiskriti

📍Sledeće dve epizode ŽENSKAROŠ IZ VILE bit će eksplozivne, stvari će zaiskriti i na kraju ćete videti kako se SeyFer ponovno počinju zbližavati, stoga budite strpljivi. 

A u seriju se vraća Sadžide - nekadašnja Pelina kućna pomoćnica, ona ista majka devojčice koja je doslovno uletela u Feritov krevet sa Pelinom akontacijom. 

Peline tajne i spletke izlaze na videlo i lišavaju je mira. Ali će otkriti Pelininu tajnu jer se ispostavilo da zna od koga je Pelin zapravo trudna.

 Nakon što je Pelin razotkrivena, izbačena je iz Yale, a nažalost dogodit će se nepopravljivo - Pelo će izgubiti dete, za to će kriviti Seyroš i mrzit će je više nego pre, samo sada, nakon što je postala vrlo ogorčena, imat' će užasan plan u glavi, čak kažu da će Pelin uzeti oružje. 

SeyFer će se posvađati zbog Alija. U sledećim epizodama videt ćemo razvod Gulgun i Orhana. Kako se pokazalo, kasting za mušku ulogu bio je usmeren upravo na Gulgun, koja će nakon razvoda sresti svoju prvu ljubav.

 Orhana će ta činjenica uznemiriti i neće mu se nimalo svideti, ali Gulgun mu se neće vratiti. Majka Gulgun će štititi Seyran čak i iz daljine i stajati uz nju kao planina. 

Kako se ispostavilo, Seyranini prijatelji žive u Pelinom bivšem (prvom) stanu, još nije jasno kako je to povezano, ali možda je zato crvenokosa jedna od njenih prijateljica bila toliko iznenađena kada je saznala da je Seyranin suprug Ferit Korhan. 

I dalje se šuška da će Esme uskoro umreti, a onda će umreti i Hattuč, za čiju će smrt biti kriva Suna. Ferit će biti uz Seyran i podržavat će je na svaki mogući način. 

Također se navodi da Halis aga ima još jednog unuka, ali tko je on još uvek je misterija. Dobivamo i referencu na 19. epizodu, u kojoj Pelin kaže Feritu da je išla u šetnju sa Alijem te da čak išli u kino. 

Seyran će zažaliti zbog reči koje je izgovorila Feritu u blizini hotela, jer je lagala, a još uvek ga voli i ta ljubav nije oslabila. U 50. epizodi čekaju nas Feritovi nepromišljeni postupci, a sve kako bi vratio voljenu pistaciju bez koje teško diše. Neće odustati!

Preuzeto sa Facebook stranice SERIJE I SVE LJEPOTE TURSKE



Primjedbe