Šerbet od Brusnice - Priča, posebno potaknuta pojavom ljubavi između likova Alev i Abdullaha i reakcijom lika Pembe..

Jedna od omiljenih produkcija petkom navečer, "Šerbet od brusnica" i dalje je jedan od retkih projekata koji postižu dvoznamenkaste brojke, ostvarujući najuspešniju gledanost sezone. 

Priča, posebno potaknuta pojavom ljubavi između likova Alev i Abdullaha i reakcijom lika Pembe, nastavlja impresionirati milione gledatelja. 

U novim epizodama serije, u kojoj je Sibel Taščioğlu nedavno došla do izražaja sa svojim likom Pembe, pred publiku će izaći i Sıla Türkoğlu sa scenama o kojima će se puno pričati. Glumica koja je glumila u TV seriji "Amanet", a veliki proboj u karijeri napravila je TV serijom "Šerbet od brusnica", u priči sudeluje u liku Doge. 

U 45. epizodi Dogina ponovna udaja za Fatiha, kao i njen oštar stav prema Pembi i zbližavanje sa Alev, ukazuju da će sledeća faza priče biti teška među ženskim likovima. 

Objavljen je zadivljujući novi trailer za dugo iščekivanu seriju Show TV-ovog rekordnog projekta, u produkciji Gold Filma. 

Dok Pembe postupno povećava napetost govoreći Dogi da je Fatih nikada neće oženiti, Dogine odmazde su vrlo oštre. 

Iako dogovor između Pembe i Rüzgara privlači pažnju, Ömer i Ertugrul razgovaraju o Kıvıldžim. U prezentaciji u kojoj su vode u Unalarovoj kući nestabilne, Doga, koja se ponovno udala za Fatiha, gotovo prkosi Pembi i kaže Alev da je sada sa njim.

 Dogine reči "Od sada ću biti sa tobom... neću se razvesti..." koje se čuju u traileru pojačavaju znatiželju što će se dogoditi u novoj epizodi. Čini se da će se o Sıli Türkoğlu u nadolazećim sedmicama puno pričati u vezi sa njenim nastupom.

 Fanovi mlade glumice već je aktivno podržavaju na društvenim mrežama.



Primjedbe