Safir fotografije i ozet 18. epizode Jaman žuri sa Borom u bolnicu, ali on je bez svijesti.

Safir fotografije i ozet 18. epizode
Jaman žuri sa Borom u bolnicu, ali on je bez svijesti.

 Doživljava šok pritvaranja kao jedinog očevidca i osumnjičenika. Hoće li dati ime Bekira koji je Boru namjerno udario autom? Koji će biti sljedeći potez Jamana, koji je uz pomoć Guneš izašao iz pritvora? 

S druge strane, Feraje se zbog pritiska Četina morala vratiti u pomoćnu kuću. Ali zahvaljujući Hazal i Okanu, ona ipak bježi od kuće i odlazi Jamanu. 

Od Jamana saznaje da Bora zna istinu o Alejninoj bebi. Sada im je jedina šansa da se Bora probudi i progovori, ali dok Feraje želi biti oprezna, Jaman se ponaša impulzivno. Zabrinuta Feraje traži pomoć od Ateša. Kako će Atešova upletenost utjecati na ljubav Jamana i Feraje? 

Ateš se brani od Gunešinog nametanja Bade, ne odajući ništa, ali je ljut na Guneš. Na Atešov zahtjev, Guneš nastupa kao Jamanova odvjetnica, što probija led između njih dvoje. 

S druge strane, Jamana izluđuje Atešova odluka da razgovara sa univerzitetom o Feraje i ponovno je zaposli. Jaman i Ateš ponovno se susreću licem u lice zbog Feraje.

 Hoće li se odnos između dva brata ponovno pogoršati? Sada kada je ljubav između Okana i Hazal izražena, kako će na njih utjecati oluja koja ih okružuje? 

Šermin; Kako će Nesrin i Četin reagirati kada saznaju da se Gulfem skriva u pomoćnoj kući?








Primjedbe