Ponovno je testiran porast gledanosti prve sezone serije "Šerbet od brusnica" petkom navečer

Ponovno je testiran porast gledanosti prve sezone serije "Šerbet od brusnica" petkom navečer, koji je postignut pričom koja je iznenada šokirala publiku. 

Sibel Taščioğlu, koja glumi Pembe, ostavila je traga u 43. epizodi projekta čija se uspešna priča nastavila i u drugoj sezoni. 

Duboka tuga i depresija koju lik Pembe doživljava nakon što su Abdullah i Alev priznali svoju ljubav izazvali su veliku pažnju na društvenim mrežama. Izvedba Sibel, koja prikazuje duboko razočaranje junakinje, iznenadila je publiku. 

O Sibel je bilo mnogo poruka na društvenim mrežama, a javnost je ostavljala laskave komentare. 

U projektu, u produkciji Gold Filma, glume Barıš Kılıč, Evrim Alasya, Settar Tanrıogen, Sila Türkoğlu, Sibel Taščioğlu, Dogukan Güngör, Müžde Uzman i Yigit Kirazdži. Izjava ljubavi Abdullaha i Alev u 43. epizodi projekta, koja je emitirana u petak, učinila je Tursku zalepljenu za ekran. 

Serija je zauzela prvo mesto u tri kategorije gledanosti. Projekt koji je doživeo veliki skok gledanosti u kategorijama AB i ABC1, nadmašio je svog najjačeg rivala "Vodomara" te nakon dugo vremena zauzeo 1. mesto u kategoriji za sve ljude. Serija, koja je prethodno petkom navečer bila prva na lestvici u kategorijama AB i ABC1, ovoga je puta sa svojom 43. epizodom uspela pobediti suparnika u kategoriji All-Person.

 Hashtag serije ostao je na globalnoj agendi na TT listi 3 sata i 40 minuta. Na društvenim mrežama diglo se veliko negodovanje oko projekta koji je zaludio društvene mreže.

 Uz hashtagove Alev i Nilay dobio je rekordan broj lajkova i komentara, uvršten je na TT listu na platformi koja je promenila ime iz Twitter u X u 11 sati, Rüzgar u 5, Rüzgar u 5 sati, Kıvıldžım, Pembe i Doga u 4 sata. U senzacionalnoj epizodi gledatelji su pohvalili glumačke izvedbe.



Primjedbe