Ozet i slike 15. Epizode Divlji 💘

Ozet i slike 15. Epizode #YABANI 💘 

lako ce smrt Umuta, koji je bio erva Serhanove igre, izazvati veliku zalost kod Asi, Dzesura i Jamana Alija, Umut ce napustiti svijet dajuci nadu mnogima, a posebno Ece, na nacin koji je dostojan njegovog imena.

 Jaman Ali, Asi i Dzesur pod tim osjecajem Zalosti razilaze se u razlicitim smjerovima. Dok Asi odlazi u geto, s njome ce biti njezin suucesnik Alaz koji ju nece ostaviti samu. Ovaj put ce Alaz i Asi gorjeti u Alazovom paklu.
Alaz ce vidjeti neocekivi potez od Asi, a Asi ce vidjeti neocekivani potez od Alaza. 

Dzesur, s druge strane, duboko zali zbog Umutove smrti i naci ce se u problemu. lako je Cagla uz njega kad se probudi; Serhan ce ga probuditi iz tog sna i dati Dzesuru jos jednu motivaciju, makar i nenamjerno... Ta motivacija ce navesti Dzesura da krene putevima kojima izbjegava ici. Na kraju dana, kada se Asi i Dzesur ponovno sretnu u vlastitoj kuci, Umutovo odsustvo pogoditi ce ih kao samar. 

Dok se sve to dogada, Jaman Ali se raspada, ali Ruja ce mu priskociti u pomoc kao njegov kompas. Kada ozlijedenog Jamana odveze Guvenu, Jaman ce biti ukljucen u plan Guvena, koji trazi Umutovog ubojicu s informacijama koje je dobio od Metina.

 Nakon sto je Metin uhvacen od strane Serhana ispred bolnice nakon sto bude uhicen, izaci ce pred Sebnem s dokazima iz proslosti i napravit ce veliki korak prema motivaciji da povrati godine koje je izgubio sa svojom kceri Rujom.

Metinova prisutnost i dokazi iz proslosti predstavljat ce veliku opasnost za Sebnem i Serhana. Dok se Serhan nosi s problemima izazvanim posljedicama svoje igre, ukrstit ce se s dvojcem Guvenom i Jamanom. Hoce li se Serhan opet uspjeti izvuci? 

Odlucan u namjeri da Guvena izbaci iz igre, Serhan se pokusava rijesiti istine da je Guven otac Jamana Alija, ali kako ce otkrivanje ove istine od strane nekoga koga nije ocekivao utjecati na njegovu igru?

#AsLaz #RüYam 💘














Primjedbe