📍Kažu da će epizode 52 i 53 serije Ženskaroš iz Vile biti haos eksplozivnije i neugodnije. + SPOJLERI

📍Kažu da će epizode 52 i 53 serije Ženskaroš iz Vile biti haos  eksplozivnije i neugodnije.

 Dok je Esme bolesna, Kazim će biti čest gost u Šehmuzovoj vili, ponovno će pokazivati ​​interes za Zerrin, što će Šehmuzu biti od velike koristi. Gulgun će biti jedina koja neće osećati bes i mržnju prema Seyran, naprotiv, stat će na njenu stranu i pružiti svojoj snahi podršku i zaštitu, što će razljutiti Ferita.

 Pelin ostaje u seriji do kraja druge sezone. Sadžide će nezadovoljna svojim položajem sluškinje, shvativši da neće dobiti željeni iznos za svoju urlajuću ćutnju, ispričai Kazimu o Pelinim trikovima. Ifakat će uveriti Sunu da krene putem osvete protiv Seyroš, koja je razvezala jezik i osramotila je.

 Nuket također kuje svoj plan za osvetu - Pelin, Kazim, Sadžide, Taylan i Sultan, svi oni komuniciraju sa njom, ali u bliskoj budućnosti ona će izneti Sunu na videlo i pokazati svima da je Suna koristila Kayu za svoje ciljeve, a sve to vreme krišom je trčala svom ljubavniku-vozaču. KaySun scena u kafiću također neće biti ružičasta, razvod je na pomolu.

 Seyroš čeka niz zamki. Ferit i njegov deda odlučit će poniziti Seyran tako što će joj dati poseban prsten, fotografirati se i izjaviti javnosti da je Seyran trebala samo novac porodice Korhan. 

Kada SeyFer izađe iz kafića na ulicu, u tom trenutku će ih snimati novinari, Seyran će im reći: “Hajde, snimite osobu koja me prevarila!” Ferit će sve pokušati pobediti, ali neće uspeti. Suna će također imati prste u stvaranju dojma da Seyroš zanima samo novac, a da bi to izgledalo uverljivije, sama će joj predati novac .. 

Fakat se ove epizode neće svideti gledateljima i završit će na ne baš dobroj noti.



Primjedbe