🏆Još jedna nagrada za Ženskaroš iz Vile.

🏆Još jedna nagrada za Ženskaroš iz Vile.

U nedjelju je u Turskoj održana ceremonija dodele nagrada "Zlatni leptir" - "Pantene Altın Kelebek Ödülleri", koja se održava od 1972. godine.

 Dobitnike biraju čitatelji dnevnih novina Hürriyet, a događaj se prenosi u stvarnom vremenu. 

Glumačka postava serije "Ženskaroš iz Vile" došla je na ovaj grandiozni događaj u gotovo celom sastavu, a glavni lik serije Mert Ramazan Demir nije mogao prisustvovati događaju jer se trenutno nalazi u bolnici zbog virusne bolesti.

 Svečanost je bila vrlo grandiozna i spektakularna, a serija "Ženskaroš iz Vile" zasluženo je osvojila nagradu - "Najbolja TV serija godine"🥇🏆

Producent Onur Güvenatam obratio se svim prisutnim sa zahvalnošću, izdvojivši Afru Saračoğlu i posebno Merta Ramazana Demira, rekavši da je on sada jako bolestan, ali da ih trenutno gleda uživo te mu je poželeo dobro zdravlje.

 Onur je također istaknuo Mehmeta Barıša Güngera što se vratio pisanju scenarija, rekavši da kada bi on kao producent mogao uticati na gledanost i dodati joj 2-3 boda, onda bi to sigurno učinio. 

🗣 I ja se pridružujem čestitkama i ovu nagradu smatram apsolutno zasluženom, a glumačku postavu najboljom i najvrednijom. 

Ovaj uspeh ide prvenstveno Mehmetu Barıšu Güngeru i profesionalnoj ekipi za njihov naporan rad. Ramu želim brz oporavak, on je važan deo ovog postignuća.🏆🎉👏🏼

  🎉Čestitam ekipi,želim im nove pobede i večnu sreću!🎉



Primjedbe