Dok se Mert Ramazan Demir oporavlja od beta virusa tu su nova lica glumačke ekipe serije Ženskaroš iz Vile.

Dok se Mert Ramazan Demir oporavlja od beta virusa tu su nova lica glumačke ekipe serije Ženskaroš iz Vile.

📌 Nova lica glumačke ekipe serije Ženskaroš iz Vile.

Dok se Mert Ramazan Demir oporavlja od beta virusa koji ga je uhvatio i praktički nema vremena pobeći od sledeće negativnosti fanova Afre Saračoğlu, koji ga sumnjiče za izdaju, glumačkoj ekipi “Žrnskaroša iz Vile” pridružila su se nova lica. 

Ekipi se pre nekoliko dana pridružila glumica Muge Su Šahin koja će glumiti jednu od Seyrinih sveučilišnih prijateljica.

 Fanovi su bili oprezni zbog njena dolaska i obratili su se glumici sa molbom da ovoga puta bude na Feritovoj strani, jer su se pre glumci koji su na ovaj ili onaj način dolazili u glumačku postavu ispostavljali kao Pelini poznanici ili rođaci.

 Muge je izazvala žestoku reakciju fanova rekavši da je ona Pelina devojka, ali iz drugog vremenskog razdoblja, a sada je otputovala u prošlost i sada je došla pomoći Seyroš.

 Danas se saznalo da se ekipi pridružio još jedan glumac, a to je Dogukan Čevik, još se ne zna koga će glumiti ovaj atraktivni mladić, ali kao što je već napisano u spojlerima, izbor je obavljen posebno za mušku ulogu i uskoro će biti predstavljen novi udvarač za Seyroš. 

Vreme će pokazati je li to stvarno tako. U međuvremenu je objavljeno da su neke scene iz nove epizode pregledane i prerađene.

❓Što mislite o novim licima u glumačkoj postavi❓




Primjedbe