DOGA KOJU OZIVLJAVA SILA TURKOGLU POJAČAĆE KONFLIKT U ŠERBETU OD BRUSNICA!

DOGA KOJU OZIVLJAVA SILA TURKOGLU POJAČAĆE KONFLIKT U ŠERBETU OD BRUSNICA!

Šerbet od brusnice, jedna od najpopularnijih serija petkom uveče, nastavlja da bude jedna od retkih serija koja može dostići dvocifrenu stopu dostizanjem najuspešnijeg rejtinga sezone.

Priča, koja je posebno podstaknuta pojavom ljubavi između likova Alev i Abdulaha i reakcijama lika Pembe, nastavlja da impresionira milione gledalaca.

U novim epizodama serije, u kojima je nedavno do izražaja došla Sibel Taščioglu sa svojim likom Pembe, pred publiku će izaći i Sila Turkoglu sa scenama o kojima će se mnogo pričati.

U seriji sa likom Doge učestvuje Sıla Turkoglu, koja je zablistala u TV seriji Emanet i napravila veliki iskorak u karijeri projektom TV serije Kızılcık Serbeti.

U 45. epizodi, Dogina ponovna udaja za Fatiha, kao i njen oštar stav prema Pembi i njeno zbližavanje sa Alev, pokazuju da će nastavak priče biti oštar među ženskim likovima.

Objavljen je veoma upečatljiv novi trejler za željno iščekivanu epizodu serije Show TV koja obara rekorde Kızılcık Şerbeti, u produkciji Gold Filma.

Dok Pembe postepeno povećava tenziju govoreći Dogi da je Fatih nikada neće oženiti, Dogini potezi kao odgovor na to su veoma oštri. Dok Pembin i Ruzgarov sporazum privlači pažnju, Omer i Ertugrul gürazgovaraju o Kivildži.

U promociji u kojoj voda nije mirna u kući Unalovih, Doga, koja se ponovo udala za Fatiha, izaziva Pembe i govori Alev da je ona sada sa njim.

Dogine reči „Od sada ću biti uz tebe... Nemam nameru da se razvodim dok se ti ne budes prezivala Unal...“ koje se čuju u trejleru, pojačavaju radoznalost šta će se desiti u novoj epizodi.

Čini se da će se o Sıli Turkoglu mnogo pričati o njenoj glumi u narednim nedeljama. Obožavaoci mlade glumca već pružaju intenzivnu podršku na društvenim mrežama.

Prevod i obrada
Suzana Jović Kovačević



Primjedbe