Ženskaroš iz Vile - Suna neće biti srećna, nažalost pala je u krive ruke, Kaya i Ifakat će je uputiti u krivom smeru.

📍Suna neće biti srećna, nažalost pala je u krive ruke, Kaya i Ifakat će je uputiti u krivom smeru.

 Sada sve ukazuje da do ovog braka, izgrađenog na prevari, neće doći. Suna će biti slomljena i krajnje nezadovoljna svojim životom.

 Razumet će sestrina upozorenja i brige, ali to neće priznati i distancirat će se. Pelin je u početku lagala Feritčimu, rekavši da nosi dečaka, znala je da će to "zakačiti" njega i Halisa, koji sanja o nasledniku. 

Pelin će dobiti kćer. Između Abija i Pelo nije bilo i nije moglo biti nikakve veze. Abi oduvek nije voleo Pelin, on zna njeno pravo lice i nikada nije delovao u dogovoru sa njom, izdajući i osvećujući se Feritu. 

Abi je uzrujan razvojem događaja i zato kaže Feritu da ili sakrije trudnoću ili kaže Seyran za nju, zabrinut je za Ferita i boji se pogoršanja odnosa između SeyFer. Počevši od 47. epizode, Pelin će biti razotkrivena. 

Ujak Šehmuz joj je pomrsio sve karte i planovi joj se ruše jedan za drugim. Ferit nije prevario Seyroš. Pelin će pasti i ako se scenarij ponovno ne promeni, tada ćemo videti dokaze da njeno dete nema nikakve veze sa Feritom i bit ćemo iznenađeni kada saznamo pravog oca. 

Seyroš neće ostaviti Ferita, ovo se zove borba za brak. 

Dat će sve od sebe da Pelo izvuče na videlo.I da još jednom potvrdim novosti za vas: sada “ Ženskaroš iz Vile ” ima četiri scenarista. Scenarističkom timu pridružili su se oni koji su već radili sa Onurom Güvenatamom - Rana Mamatlioglu i Bekir Baran Sitki, poznati po delima “Krojač” i “Apartman nevinih”. 

Nadam se da će ovaj potez " Ženskaroš iz Vile " doneti logičan, uzbudljiv zaplet, razvoj i ponovni rast gledanosti.



Primjedbe