Ženskaroš Iz Vile - Samo lenčina u dvorcu nije sudelovala u začeću Sultaninog sina!

📍 Samo lenčina u dvorcu nije sudelovala u začeću Sultaninog sina!

Sin od Sultan, koji je prema početnoj verziji bio od Ferita, a potom od Orhana, sada bi mogao biti sin od Feritovog vozača, Abidina :D 

Ja čekam Seyrin živčani slom neverovatnih razmera koji je već snimljen i uskoro će se pojaviti pred nama u punom sjaju. 

Kći Šefike Hanim već je stigla i već je bila na snimanju u vili. Kaya prvi saznaje Feritovu tajnu u vezi sa Pelinom trudnoćom.

 Feritčim namerava reći Seyroš istinu o Pelinoj trudnoći, ali nema vremena jer će Pelo, koja je inzistirala da ne očekuje ništa od Ferita, sama reći to reći Seyroš. 

Nuket će stati na Seyraninu stranu samo da razljuti Ifakat. 

Scena je snimljena u parku, tamo će biti tučnjava, po jednoj verziji Ferit će se tamo sresti sa Pelin, tamo će se pojaviti ujak od Pelo, po drugoj verziji će biti ljudi sa kojima se Kaya potukao i Ferit će ući u borba za Kayu i od ovog trenutka počinje "Bratstvo".

 Pelina sestra Piril ima lične račune sa Pelin, otkrit će njene laži. 

Pelin će napraviti veliku pogrešku odlučivši se pokrenuti ovu prljavu igru, također će uputiti pretnje Kayi vezano za njegovu prošlost kada on odluči upozoriti Ferita da ne veruje lakomisleno Pelin o njegovom očinstvu.

Otac Pelinog deteta je osoba iz Feritčimove okoline, no čeka nas šok kada saznamo o kome se zapravo radi. 

Ovih dana na setu je vladala neverovatna aktivnost, producent je održao sastanak sa scenarističkim timom, a već u novim epizodama gledatelji će biti prikovani za ekrane uživajući u svakoj sceni serije.
                  
    🤔 serija "Ženskaroš Iz Vile"



Primjedbe