Ženskaroš iz Vile - Fakat sam pomislio da su loši dani iza nas, kad ono gori su pred nama...

📍 Fakat sam pomislio da su loši dani iza nas, kad ono gori su pred nama... Ovaj "Ženskaroš iz Vile" me baš izludi :D  

Obećavaju da će nastavak serije biti potresan i težak. No, ne očekuje se privremeni skok, baš kao ni razvod glavnog para.

 Kazim odlazi iz vile, snimanje se odvija u stanu. Seyroš ne namerava ćutati o svojoj trudnoći( a i zašto bi ćutala, pa nije ga sama napravila) , reći će svom suprugu.

 Tako će dve žene biti trudne sa švalerom iz vile, obrvankom Feritčimom :D  Kruže glasine da scenaristički tim još nije odlučio kome će točno pripisati očinstvo Pelinog deteta i najverovatnije će se, pazite sad ovo: ODLUČITI ZA FERITA.

 SeyFer će imati vrlo težak, sumoran razgovor. Seyroševi  napadi panike će se nastaviti, a moguća je i nesvestica. 

Ferit i Pelin neće biti zajedno, ali će ona zahtevati da se Seyran povuče kako bi dete odrastalo pred očevim očima ( ma je li Boga ti). Piril počinje provoditi razorni plan omražene Pelin. 

Dolaskom ljubavnice u Yali, Seyran će prikazati kao devojku bez ponosa i samopoštovanja, a scenaristica Leyla Uslu Oter već je dobila ljutite komentare Seyroševih fanova. 

Vrući poligamist i ujak od Pelo ostat će u seriji barem 10 epizoda, stvarat će velike probleme Korhanovima i inzistirati na ženidbi plodnog Ferita sa Pelin :)  

Kaya neće voleti Sunu, ona je samo "oružje" osvete u njegovim rukama, Suna će biti slomljena i nesrećna. 

Između Kaye i Abija vodit će se dijalog, Abi će uporno moliti Kayu da se kloni Sune, a Kaya će se pitati što povezuje vozača i Sunu. Abi će reći da se on i Suna vole. 

Obećavaju i da će nam pokazati scenu ponovnog "spajanja", ali tko će biti - to je uzbudljiva intriga.
                  
       😁 serija "Ženskaroš iz Vile"


Primjedbe