Vruće vijesti, spojleri ŽENSKAROŠ IZ VILE - Ferit će se pokušati odbraniti, ali priznaje da je dete njegovo

📍Seyro odlučuje otići nakon što je doživela javno poniženje od trudne Pelin koja se pojavila u Yaliju. 

Ferit će je pokušati zaustaviti i razgovarati o tome i između njih dolazi do velike svađe. 

Ferit će se pokušati odbraniti, ali priznaje da je dete njegovo, a Seyran ne preostaje ništa drugo nego da prihvati ovu situaciju i pomiri se sa njom. 

Pelo će se pretvarati da želi napustiti vilu, a Ferit će dati sve od sebe da je spreči da donese tako ishitrenu odluku. Što se tiče Seyraninog odlaska, on će biti vrlo kratkotrajan, bukvalno 2-3 epizode. 

Kažu da će i Halis Aga stati na stranu svoje snahe, rekavši da joj je mesto u Yaliju, neka Ferit ide gde hoće, ali ona treba da ostane u ovoj kući. 

U međuvremenu, snimanje se preselilo na fakultet, gde stiže i Ferit. Prema rečima fanova prisutnih na snimanju, Feritovo stanje je veoma žalosno, očigledno je depresivan i slomljen.

 Ferit će svedočiti kako će Šehmuz, koji je došao kod Seyran, ponuditi joj novčanu nagradu za to što će napustiti svog muža koji ju je izdao i ponosno odstupiti. 

Esme će doživeti teške dane u životu, te će biti psihički depresivna i nestabilna. Kazim će vršiti pritisak na nju, okrivljavati zbog nesrećne sudbine njenih kćeri i njihovog sramnog položaja. 

Esme će odlučiti da sebi učini nešto loše. Postoje tri opcije za scenario Seyrinog povratka u Yali, o čemu sada razmišljaju sva četiri scenarista: 
 
✂️ 1. Seyro saznaje da je trudna. 
 
✂️ 2. Seyro će biti ljuta što je u vili Pelin i vratit će se u Yali njoj u  inat.  
 
✂️ 3. Seyro se vraća radi Sune, da bude bliska sa sestrom, podrži je i ne dozvoli da se netko uvjedi. 

A evo još jedne činjenice koja potvrđuje da serija nema veze sa pravom pričom. 

U beleškama psihoterapeuta i stvarnom životu junaka nikada nije bilo reči da je Ferit imao ljubavnicu, pravi junaci takođe nisu imali razvod, ovo je samo potez scenarista da pojača strasti, dramatiku i gledljivost .
             
     🤬 serija " Ženskaroš iz Vile "



Primjedbe