Safir - Feroš je jako nepravedna prema Atešu. Ona se toliko puta ponaša bez poštovanja.

Feroš je jako nepravedna prema Atešu. Ona se toliko puta ponaša bez poštovanja. 

Ne znam  odakle da krenem. Vrlo je normalno primiti izjavu ljubavi od nekoga. Feroš nije bila spremna na ovo, to je normalno. 

Ali njena reakcija je nedopustiva. Postoji osoba koja joj iskreno priznaje svoje osećaje, a ona ga tretira kao kugu. Netko će reći: “Pa šta ona može, ona ga ne voli.” Pa da, ne voli ga, nitko joj ne govori o tome, nitko ne može.

 Ali "Ateš, hvala ti na onome što si rekao i što si otvoren. Ali ja nemam te osećaje prema tebi, još uvek volim svog bivšeg dečka, žao mi je", i odmah odbacuje njegovu ruku, kao da će se ošugati.

 Kada bi mogla pokazati takav odnos prema jedinoj osobi u blizini koja je tretira kao osobu, stvari bi bile potpuno drugačije, budite sigurni. 

Drugi primer je kada za Yamana kaže: "Nemoj ga povrediti." Svatko tko čuje ovu rečenicu kaže: "Što se događa?" Upravljanje krizom na nuli. Već ovde Ateš je počeo osećati fluktuacije svesti. 

Normalan čovek svađu između dva brata, od kojih je jedan muž, prekida rečima: “Vi ste braća, šta radite”. I sad mi se čini da Feroš namerno radi neke stvari. Kao da Ateš nešto sumnja i traži od nje da mu kaže i da ga se reši. 

Ako se to dogodi, hoće li ona to priznanje moći učiniti, posebno je pitanje. Feroš fakat  ima vrlo ambivalentan stav prema Atešu. Neko ga je vreme tretirala kao kugu, a onda kaže da će mu sa prvim novcem koji zaradi kupiti vrlo vredan dar.  

Feroš, po mom mišljenju, Atešovi osećaji ne smetaju toliko. Uostalom, prihvatila je njegovu ponudu da krene ispočetka. Sada su to Ateš i Feraye, koji su dočekali čistu desetku. Ne bih se tako ponašao sa osobom čiji su mi osećaji neugodni. 

Nisam žena, nisam Feroš, ali mislim da nijedna žena koju poznajem, a kojoj je neugodno, to ne bi učinila. 

Možda zato što ga vidi kao životno osiguranje svog deteta ili zato što ceni njegovo prijateljstvo, čak i ako nije zaljubljena. Ne znam, ali u ovom slučaju Feroš nije osoba na koju bih se trebao ljutiti.

 Budući da su oni koji pišu Feraye neodlučni, onda je i devojka neodlučna. Gledat ćemo i videti gde će i kako će život odvesti ovaj dvojac koji se usprkos svemu što se dogodilo zna zajedno smejati i zabavljati.
                   

         💥 serija "Safir"



Primjedbe