Pre nekog vremena Mert Ramazan Demir viđen je u društvu plavuše...

📌Pre nekog vremena Mert Ramazan Demir viđen je u društvu plavuše, novinari su odmah požurili pitati Ramu da li je u vezi sa tom devojkom, Mert je odmah “odbrusio” da novinar priča gluposti i otišao. 

Također, zvezda “Vodomara” uspeo se pojaviti plešući u noćnom klubu, a pored njega je bila devojka koja je plesala i grlila ga s' leđa. 

Kasnije se ispostavilo da je ova devojka bila Mertova prijateljica, no to nikoga nije sprečilo i fanovi su je, nakon što su pronašli njenu stranicu na društvenoj mreži, digli u zrak ljutitim i negativnim komentarima. 

Vrlo pažljivi fanovi primetili su zaručnički prsten na Mertovom prstenjaku, baš u trenutku kada je internetom počela kružiti vest da se Afra seli ka Mertu i zaruke su pred vratima, ali sada je to svršena stvar, uveravaju fanovi. 

Također, Mert je, dok je bio u noćnom klubu, imao crvenu narukvicu na ruci, što znači da dečko nije slobodan i da je u vezi. 

Upravo je to slučaj kada su svi bili neverovatno srećni zbog ideje "semaforske" komunikacije u klubovima. 

Vatreni fanovi para AfRam, su svoje miljenike “uhvatili” u jednom od restorana kako večeraju u društvu prijatelja.

 Sve to vreme novinar je strpljivo stajao i čekao da njegov omiljeni par izađe i da mu svoje komentare, ali to se nije dogodilo. 

Mert, koji je prvi izašao, zahvalio je Akifu na predanosti, a zatim Afra, koja je pre par dana pozdravila Akifa, ali sama sa njim nije komunicirala, tek je nakon zahvale sela u isti auto kao i Ramo i oni su otišli.

 No, nije sve ispalo senzacionalno i ružičasto za fanove. 

Sumnje su im se uvukle u glavu i postavilo se glavno pitanje zašto se par nikada nije pojavio zajedno od trenutka kada ih je isti Akif “ulovio” na jahti, a sada, nakon što su paparazzi dva puta videli Merta u društvu devojaka, hitno su odlučili da dogovor sa Akifom o nastavku legende o AfRamu, a scenarističina zabrana, pokazalo se, može se prekršiti i zajedno ići u restorane...



Primjedbe