Može se reći da postoji nezadovoljna publika za " Ženskaroš iz Vile " , koji se emituje petkom uveče

Može se reći da postoji nezadovoljna publika za " Ženskaroš iz Vile " , koji se emituje petkom uveče i privukao je veliku pažnju zbog pada gledanosti u drugoj sezoni. 

Neki od ovih gledalaca su napustili seriju. To se vidi i po padu rejtinga. Međutim, još jedna činjenica: projekat i dalje ima veoma jaku publiku i nastavlja da dobija dobru podršku. 

U drugoj sezoni promenjen je scenario i uvedeni su novi likovi u priču, ali to nije nimalo zadovoljilo publiku.

 Konkretno, najvažniji izvor kritike bio je da su likovi stvoreni u prvoj sezoni počeli da se pretvaraju u različite ličnosti u novoj sezoni bez pažljivog razmatranja njihovih situacija.

Iz tog razloga su date brojne ocene da su pojedini gledaoci prestali pratiti projekat. Pad rejtinga je također posledica ove situacije.

 Međutim, serija je i dalje vrlo jaka i za sada ostaje broj jedan u kategoriji svih ljudi. 

Nastavlja da bude druga u petak uveče u AB i ABC1 i nastavlja da uživa veoma jaku podršku publike.Kritike na scenario za projekat u kojem glume Afra Saračoğlu i Mert Ramazan Demir sada su se stišale. 

Iako se gledaoci koji su napustili seriju nisu vratili, a oni koji nastavljaju da gledaju više nisu toliko uznemireni razlikama između starih i novih situacija likova. 

Mnogi gledaoci kritiziraju na društvenim mrežama, na primer: "U prvoj sezoni sve je bilo drugačije, sve je bilo pogrešno..." 

Međutim, iako produkcijski tim serije sada podiže likove na viši nivo bez mnogo povratka, čini se da su se gledaoci počeli navikavati na ovu situaciju.



Primjedbe