Devojačko doba " Ženskaroš iz Vile " dolazi! U prvi plan dolaze Asuman, Seyroš i Suna.

📍Devojačko doba " Ženskaroš iz Vile " dolazi! U prvi plan dolaze Asuman, Seyroš i Suna. 

Pisci koji su došli odlučili su vratiti staru Seyro, snažnu i jaku. O njoj će naknadno ovisiti većina odluka i događaja u Yali. 

Pelin će kontaktirati Ferita u vreme njegovog razgovora sa Seyran, prijavit će mu da je pobegla od kuće iz straha i zamolit će ga da je odveze, inače će je ujak udati za svog vozača.

 Ferit ne vidi drugog izbora nego dovesti prestrašenu Pelo u vilu.

 Ferit nije zadovoljan Alijevom kandidaturom i traži od Abidina da sklopi fiktivni brak između njega i Pelo i za to će dobiti pristanak od Abija.

 Ferit će biti nemiran i ne baš pri sebi, jer su morali pustiti Taylana, što znači da bi fotografije Pelin kako joj ljubi stomak mogle završiti na internetu i on riskira da izgubi Seyroš. 

Seyran saznaje za Pelinu zanimljivu situaciju u epizodi 48, jer njihov razgovor sa Halisom prekida znatiželjni Kazim Baba. Čak je procurila vest da ćemo u epizodama 48-49 videti povratak Sertera, on i Pelin će imati zajedničku scenu (nadajmo se poljupci u stomak🤪). 

Suna postaje Ifakatov saveznik protiv Nuket. I dalje se šuška da se venčanje KaySun neće održati, a za to će biti više razloga. Priča se da u Yalı postoji dvolični licemer koji će zbuniti Seyroš, ali ona neće pasti na njegove trikove.

 Scenaristi su odlučili razotkriti i misterij Fuatove smrti u prometnoj nesreći. Ispostavilo se da Tarik nije umešan u ovu tragediju, a pravi krivac je žena i ona je u Yali. 

Asuman će dobiti poruku da nesreća nije bila nesreća. Vrlo brzo će se samosuzdržani Kazim vratiti u svoje tvorničke postavke i ponovno početi tiranizirati svoje kćeri. 

Šehmuz će otvoriti vrata vile Korhan u potrazi za Pelo i Seyran će imati mnogo pitanja, kaos će se stvoriti u Yali. Najverovatnije je sama Seyro već u zanimljivoj poziciji. Priča se da će Halis-aga umreti. 

Scenaristi koji su se pridružili već su pregledali brojne scene, neke su doživele izmene. Pa, arkadašlar, mentalno šaljem svoj četvorici scenarista sliku teksturiranog zgodnog Sertera, neka dođe, a mi ćemo rado pružiti svojim očima estetski užitak, diveći se kako su on i Pelin divan par😁
                     🤣  serija " Ženskaroš Iz Vile "



Primjedbe