Ako pogledate gledanost, serija " Ženskaroš iz Vile ", emitirana na Star TV-u, ne može zauzeti prvo mesto u svim skupinama gledanosti, kao u prvoj sezoni.

Ako pogledate gledanost, serija "Ženskaroš iz Vile", emitirana na Star TV-u, ne može zauzeti prvo mesto u svim skupinama gledanosti, kao u prvoj sezoni.

 Projekt, koji trenutno drži prvo mesto samo u kategoriji za sve ljude, i ove je sedmice ostao na vrhu, iako sa malom razlikom. 

Utrka gledanosti za "Šerbet od brusnica" i "Ženskaroš iz Vile" nastavlja se u punom jeku u petak navečer. 

U skupinama AB i ABC1 serija “Šerbet od brusnica” najbolja je u sezoni među svim projektima sa gledanošću koja se približava dvoznamenkastom broju. 

Unatoč tome što je u petak navečer pobednik u ovim kategorijama, ne prolazi nezapaženo da "Ženskaroš iz Vile" još uvek nadmašuje svog rivala, zauzimajući prvo mesto u pojedinačnoj kategoriji.

 Mogu reći da će se ovo natecanje u gledanosti između ove dve serije nastaviti sledećih sedmica.

 Uz to, "Ženskaroš iz Vile" je zabeležio značajan rast u obe kategorije AB i ABC1, dok su kritike njegove priče opale. Iz ovog razvoja možemo shvatiti da se serija počela oporavljati. 

Projekt je pretrpio veliki gubitak gledanosti zbog problema sa scenarijem, no čini se mogućim reći da je serija sada u procesu ponovnog osvajanja starih gledatelja uz pomoć novih aranžmana koji mogu zadovoljiti gledatelje.



Primjedbe