45.epizoda "Ženskaroš iz Vile" je u sirovom obliku; nešto od onoga što je ranije snimljeno bit će izrezano i ponovno snimljeno.

📍 45.epizoda "Ženskaroš iz Vile"  je u sirovom obliku; nešto od onoga što je ranije snimljeno bit će izrezano i ponovno snimljeno. 

Yusuf se ne vraća u seriju, ali scena između Pelin i Sertera obećava. Piril-abla se igra sa Pelo, tako da o timskoj igri i koheziji sestara ne može biti govora.

 Piril, najblaže rečeno, ne voli Pelo, dignut će je u zrak i razotkriti, a i radi toga će se sprijateljiti sa Seyroš, zajedno će razotkriti prevarni plan Zerrin i Pelin. 

Šefikina kćerka će se uskoro pojaviti u Yali, iznenadit će se kada vidi Ferita, zapravo, nije znala da je poljubila Ferita Korhana, za što će se izvinuti, govoreći da je to uradila na šalu sa svojom prijateljicom. 

Ferit će postaviti pitanje tko je devojci prijatelj, pa će mu sve poći za rukom i mislit će da je to još jedan Pelin trik. 

Time će se otkriti istina o Feritovoj neumešanosti u "poljubac" u klubu koji je zbog ove situacije napustio. 

Fanove KaySun čeka veliko razočaranje. Kaya koristi Sunu za vlastitu osvetu i završit će slomljena i sama.

 Suna je samo plan za osvetu Korhanima od kojeg Kaya ne namerava odustati. 

Seyroš, saznavši za njenu trudnoću, odlučuje je prekinuti, a Suna, koja za to sazna, sve će ispričati Feritu i on će imati vremena da je spreči.

 Zerrin i Pelo smišljaju lažne batine, Feritčim dovodi Pelo u vilu, ali zbližavanja nema, kao ni Feritovih osećaja. 

Gulgun će podržati Seyroš bez obzira na okolnosti.

              :D  serija "Ženskaroš iz Vile"



Primjedbe