Ženskaroš iz Vile - Oni koji su ovu priču pratili od prve epizode oštro su kritizirali projekt, jer se u drugoj sezoni promenio scenarij.

U seriji "Ženskaroš iz Vile", koja se petkom navečer emitira na Star TV-u i nastavlja svoj put ostvarujući vrlo dobru gledanost sezone, bunt publike prema scenariju ne prestaje. 

Oni koji su ovu priču pratili od prve epizode oštro su kritizirali projekt, jer se u drugoj sezoni promenio scenarij. 

Glavni razlog nezadovoljstva bio je taj što su se likovi u drugoj sezoni iznenada promenili i predstavljeni su kao drugačije ličnosti u odnosu na sebe iz prošlosti.

 Dok su gledatelji kritizirali novi autorski tim, delili su i sarkastične komentare: "Pitam se jesu li gledali prvu sezonu?" Kako su likovi odjednom počeli izgledati drugačije nego u prvoj sezoni, gledatelji su se počeli odvajati od priče.

U ovoj klimi kritika pokrenuta je velika kampanja na društvenim mrežama da se serija "Ženskaroš iz Vile" vrati u prijašnje stanje. 

Postojao je golem pritisak na stari autorski tim da ponovno preuzme i temelji projekt na priči o Seyran i Feritu. 

Kako su se počeli pojavljivati najave za epizodu 41, koja se emitira u petak navečer, bilo je nekih znakova da se serija možda vraća u prošlost. Fanovi "Ženskaroš iz Vile" koji jedva čekaju petak navečer, 13. oktobra, dele mnoštvo komentara, uključujući koji kažu da im fali stara verzija projekta i da treba odustati od tih gluposti. 

Kruže i tvrdnje da je reakcija na scenarij serije naterala produkcijski tim da se ozbiljno zamisli te da se sada traži rešenje. 

Društvenim mrežama i dalje se šire razne glasine da je Mehmet Barıš Güngör postavljen za voditelja scenarističke grupe za seriju. Fanovi projekta koji žele da se vrati stara interakcija između Seyran i Ferita željno čekaju da serija vrati teksturu prve sezone.


Primjedbe