Ženskaroš iz Vile - Incident sa Sultan će se rasplamsati i eksplodirati poput bombe. Sultan preti Feritu u vezi sa njihovom prošlošću.

📍Incident sa Sultan će se rasplamsati i eksplodirati poput bombe. Sultan preti Feritu u vezi sa njihovom prošlošću. 

Međutim, SeyFer odnos se neće pokvariti, iako će Seyran biti jako teško, Ferit će pokazati svoju najbolju stranu, a tema sa Sultan će biti iscrpljena u nekoliko epizoda. 

Na pragu je scena u baru, gde će Suna, Asuman i Kaya otići. Scena će biti slična onoj u kojoj je Suna-abla, pijana, poljubila Ferita. 

Još se ne zna hoće li se KaySun poljubiti, no Kaya će pokazati svoju lošu stranu izvalivši rečenicu da ga je Suna prva poljubila. 

Scena sa Kazimovim napadom na Sunu obećana je pre odlaska u bar. Halis aga vraća svoj autoritet i proteruje Kazima i Orhana iz vile, to objašnjava snimanje u Maslaku - Kazimovom stanu.

 Snimanje je također u toku na sveučilištu. Sada će se SeyFer početi boriti sa drugima koji im nameravaju nauditi. Lik Sultan će zameniti kćerka Šefike hanim. 

Zbog teme o Sultan, Seyranina trudnoća je morala biti odgođena za 2-3 epizode.

 Pelo se vraća u seriju i kažu da je u zanimljivom položaju, prema drugoj verziji, rektor sveučilišta na kojem je Seyran ušla je Pelin rođak. 

Danas je Buče ( Pelo) već bila prisutna na snimanju. Nuket hanim će se stanje početi pogoršavati.
                  :) tags, serija "Ženskaroš iz Vile"



Primjedbe