Ženskaroš iz Vile - 📍 Eh, Feritčim, švaleranko, obrvanko, vodomarko :D

📍 Eh, Feritčim, švaleranko, obrvanko, vodomarko :D

 Ferit će svedočiti razgovoru između Nuket Hanim i dede Halisa, u kojem će se raspravljati o tome da bolest napreduje i da nema još puno vremena. 

Ferit je uplašen, misli da mu je deda neizlečivo bolestan. Saopštava šokantnu vest Seyran, ljut što Halis-dede nikada nije video praunuka o kojem je stvarno sanjao. 

Seyro se zajedno sa Kayom odlazi prijaviti na fakultet, no Ferit koji je za to saznao kreće za njima, izbija svađa i Ferit otprati Seyran u ured dekana.

 Nema AbSunove pomirbe, ali KaySunino vreme dolazi. Sestre Šanly počinju preuzimati prava gospodarica vile. Kazim ponovno počinje pokazivati nasilje nad svojom ženom i kćerima. 

Esme je u teškoj, dugotrajnoj depresiji, ne može se nositi sa svojim opsesijama, posećuje je pomisao da svojevoljno napusti ovaj život. 

Možda je scena u kojoj uplakana Seyro hvata taksi povezana upravo sa njenom majkom Esme i Seyro žuri u bolnicu. 

Seyrina trudnoća je blizu i ona za nju saznaje nakon što se onesvesti ( ovde su mišljenja izvora podeljena, neki navode da će se to dogoditi unutar zidina sveučilišta i da se ne očekuje naknadni pobačaj, drugi izvor javlja da će Seyro biti jako loše te će biti primljena u bolnicu sa pretnjom pobačaja) .

 Ferit će uvek biti uz svoju ženu, pokazivati brigu i neće je ostaviti ni na minut.




Primjedbe