Ženskaroš iz VILE - Došlo je do ozbiljnog gubitka verne publike projekta. Gledatelji nisu zadovoljni scenarijem za drugu sezonu.

Iako je "Ženskaroš iz Vile" bio vrlo uspešna serija, rezultat ignoriranja kritika na scenarij koje su gledatelji upućivali nekoliko sedmica, uticao je na gledanost. 

Oni koji vide rezultate 41. epizode, koja je emitirana u petak, 13. oktobra, znaju da se katastrofa približava. 

Došlo je do ozbiljnog gubitka verne publike projekta. Gledatelji nisu zadovoljni scenarijem za drugu sezonu.

 Mnogi smatraju da je novi scenaristički tim napravio promene ne obraćajući pažnju na situacije likova u prvoj sezoni, te da je to uništilo čaroliju priče.

 Zbog toga se kritike na račun scenarija nastavljaju sedmicama, a sada se ova situacija očitovala i ozbiljnim padom gledanosti. 

Dok se čeka da se vidi kako tim "Ženskaroš iz Vile"  vraća stvari na pravi put, također treba napomenuti da bi se ovaj pad mogao nastaviti.

 Kritike oko zapleta projekta i iznenadni i razarajući pad gledanosti podigli su moral. Ali ima i dobrih vesti. Serija, u kojoj glume Afra Saračoğlu i Mert Ramazan Demir, počela je nastajati kao projekt koji se brzo širio svetom.

 Bio je to ponosan trenutak za tim kada je objavljeno da će serija, koja je bio vrlo dobra na međunarodnoj razini, također biti emitirana u novim zemljama. 

Projekt se počeo širiti u afričkim zemljama. Otkriveno je da će se emitirati u Tanzaniji, Keniji, Ruandi, Burundiju, Malaviju, Gani, Ugandi, Bocvani, Zambiji i Zimbabveu. 

Serija koja se emitira u više od 40 zemalja Europe, Bliskog istoka i središnje Azije jedna je od turskih produkcija koja je u poslednje vreme postala najpoznatija u inozemstvu. 

Prethodno je štampa raspravljaa o tome da se projekt prodaje u inozemstvu po ceni od oko 600 hiljada dolara po epizodi. 

Međunarodni uspeh serije, čija je gledanost pala, a kritika na račun njene radnje porasla, donosi dobru lovu  :) .



Primjedbe