Ženskaroš iz Vile 40. Epizoda - Šta se sve dešavalo

✨ 40. epizoda ✨


Prelijepe scene, puno emocija, ljubavi, ljubomore, straha – svega je bilo, da nisam mogla da dođem do sebe – sve do skoro. 🤣

Ima mnogo što šta da se napiše, ali ne želim da dužim i da ukratko podijelim svoje mišljenje.

Obadvoje jedno kod drugog izazivaju njihove najdublje strahove i u ovoj epizodi su jasno isplivali. Zanemarit ću sada detalje njegovog i njenog ponašanja – sve smo vidjeli i svega smo svjesni.

Ferit ❤️‍
Konstantno pita Seyran: „Jel tako, da ćeš samo mene voljeti do kraja života?“
Njegov nedostatak samopouzdanja, kojeg sa svojom razmaženošču pokriva, kao i strah da ostane sam i da ga nitko ne voli, vode ga ka tom njegovom ponašanju.
Uvijek je bio siguran u ljubav od Halis Age i trenutno doživljava da ga Halis zamjenjuje sa novim unukom – sa Feritove tačke gledanja.
Sa druge strane Seyran – za koju bi sve učinio. Feritov pogled nakon njihove svađe kada je napustila sobu – ta bol i usamljenost se na njegovom licu jasno vidjela.
Njegov strah je da izgubi svoje najdragocjenije – osobu koju najviše voli.

Seyran ❤️‍
Poznato nam je kako je odrasla i nikada nije htjela da doživi istu sudbinu kao njena majka. Od kako su se ponovo vjenčali Ferit se ponašao kao Kazim – nije Seyran đabe govorila Suni, da se boji da bude kao otac.
Sa svojim ponašanjem je samo htjela da dokaže Feritu, da je ne može kontrolisati, kao što njezin otac radi cijeli njen život. Ponašala je se kao što je Ferit prije (neću u detalje sada).

Mnogima izgleda kao da je ona pretjerala sa svojim ponašanjem, ali podsjetimo se da i Ferit takođe pretjeriva sa svojim, jer kao sto rekoh, to je njihova reakcija kada osjete strah. 💥

Ferit želi da bude siguran da ga Seyran neće nikada napustiti i da za nju samo on postoji.
Seyran želi da zajedno sa Feritom donosi odluke, a ne da se odluke o njenom životu donose samo od njega ili drugih ljudi.
Ne znaju obadvoje da imaju u stvari čak i zajedničku želju: niti on želi da bude kao bilo tko u njegovoj porodici, niti ona želi da ima život kao što je doživjela u svojoj porodici. Nažalost obadvije familije imaju veliki uticaj na njihovu vezu.

✨ Trebaju naučiti da ne dopuštaju da im se netko treči upetljava u vezu ili izaziva tolike nesigurnosti u njima, da dođe do takvih izliva osječaja pred drugima o njihovim privatnim stvarima. Mislim da ćemo taj njihov proces i vidjeti u budučim epizodama i radujem se tome. ✨



Primjedbe